Wednesday, June 30, 2010

PEMBUKAAN RASMI PUSAT SIBER RAKAN MUDA KAWASAN BEAUFORT


Selamat Datang ke Kelab Rakan Muda Beaufort...Assalamualaikum WRT....
Salam Sejahtera & Salam Rakan Muda,


Diumumkan kepada semua ahli Kelab Rakan Muda Beaufort (KRMB) & komuniti Rakan Muda di kawasan Parlimen Beaufort bahawa dimaklumkan Pusat Siber Rakan Muda Kawasan Beaufort akan dibuka secara rasmi pada 02hb Julai 2010 ini. Pusat ini adalah terbuka kepada semua remaja yang berumur 15 hingga 26 tahun untuk menggunakan kemudahan yang disediakan secara percuma. Pusat ini menyediakan perkhidmatan komputer berinternet untuk memudahkan para remaja mendapatkan segala maklumat yang diperlukan.


Untuk melayakkan remaja menggunakan perkhidmatan di Pusat Siber ini, mereka mestilah mendaftar sebagai ahli KRMB terlebih dahulu kerana hanya ahli KRMB ataupun Rakan Muda sahaja dibenarkan menggunakan perkhidmatan ini. Sukacita juga dimaklumkan bahawa remaja yang memakai seragam sekolah adalah dilarang untuk menggunakan kemudahan ini.


Pusat Siber Rakan Muda ini akan dibuka setiap hari Jumaat hingga Selasa setiap minggu bermula pada jam 10.00 pagi hingga 6.00 petang. Selain daripada kemudahan internet, pusat ini juga berfungsi sebagai pusat kegiatan KRMB yang mana kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi ahli KRMB, mengetahui perkembangan semasa Rakan Muda, ingin menyertai mana-mana program Rakan Muda, Belia dan Sukan, semuanya boleh diperolehi di sini.


Presiden KRMB, saudara Muhd Junidin Jamlan berkata, ini adalah satu lagi kejayaan terbaru KRMB dalam menggerakkan lagi pembangunan dan kemajuan komuniti Rakan Muda di kawasan Parlimen Beaufort. Beliau berharap semua pihak akan dapat memberikan kerjasama dan memanfaatkan pusat siber ini dengan sebaiknya. Beliau juga berharap dengan pembukaan ini semakin ramai remaja akan dapat menjadi ahli KRMB. Buat masa ini, Setiausaha Agung KRMB, saudara Nurul Hardy Japar sedang mengemas kini daftar keahlian yang dibuat secara manual mahupun online dan apabila selesai, senarai daftar keahlian akan dikeluarkan untuk semakan semua ahli KRMB..


KRMB : Satu Perjalanan Ke Masa Depan.....


5 comments:

Anonymous said...

GAMBATE!!!!!!!!!!!
HIDOP KRMB.....
I LOIKE ;))

Anonymous said...

Tahniah dr kami, KRM Ipoh Barat..

Anonymous said...

So ready utk lawatan kementerian ke pusat siber pd 28.07.2010

Anonymous said...

I would like to exchange links with your site www.blogger.com
Is this possible?

Anonymous said...

I would like to exchange links with your site kelabrakanmudabeaufort.blogspot.com
Is this possible?