Thursday, March 18, 2010

PUSAT KEGIATAN RAKAN MUDA KAWASAN BEAUFORT


Selamat Datang Ke Pusat Kegiatan Rakan Muda Beaufort.Berita Baik Untuk Komuniti Rakan Muda!


Pusat Kegiatan Rakan Muda Beaufort sudah bersiap sedia untuk beroperasi! Kepada semua ahli KRMB dan komuniti Rakan Muda di kawasan Parlimen Beaufort adalah dialu-alukan untuk datang ke Pusat Kegiatan Rakan Muda Beaufort bertempat di Tingkat 1, Wisma Arjuna, Pekan Beaufort (bertentangan dengan kedai emas Tai Loy) pada bila-bila masa yang anda mahu.


Pusat Kegiatan Rakan Muda Beaufort terbahagi kepada dua bahagian iaitu bahagian pertama menempatkan Pusat Siber Rakan Muda, dimana anda boleh menggunakan kemudahan internet yang disediakan secara percuma di pusat ini. Bagi bukan ahli KRMB, anda perlu mendaftarkan diri dahulu sebagai ahli KRMB sebelum dapat menggunakan kemudahan ini. Bahagian kedua pula adalah pejabat operasi Kelab Rakan Muda Beaufort yang masih dalam proses 'renovation' dan dijangka siap sebelum pertengahan tahun ini. Pejabat ini akan menjadi ibu pejabat KRMB yang menempatkan pejabat Presiden KRMB, Bilik Mesyuarat dan Bilik Aktiviti KRMB.


Besarlah harapan KRMB untuk melihat lebih ramai ahli KRMB mengunjungi Pusat Kegiatan Rakan Muda ini yang diwujudkan khas untuk komuniti Rakan Muda dan pelbagai aktiviti dan program akan dijalankan di pusat ini. Silalah berkunjung selalu ke pusat kegiatan atau melayari laman blog ini untuk mendapatkan info terkini program serta aktiviti Rakan Muda di sekitar Parlimen Beaufort.


KRMB : Satu Perjalanan Ke Masa Depan.Keselesaan dan kemudahan 'meeting point'.Pejabat Presiden KRMB.Kemudahan pusat ini dilengkapi dengan aircond.Sumber inspirasi epilog kejayaan KRMB setakat ini.

17 comments:

Anonymous said...

tahniah dr kmi, krm labuan
boy

Anonymous said...

lawa pst kgiatn kmu nie

Anonymous said...

jAM braPA buKA nie pUSAT?

jaMBATAN beauFORT

Anonymous said...

yezz...nda sabar mau tunggu ne pusat kgiatan buka oo.....

Anonymous said...

salam perpaduan....

wah akhirnya da buka....syabas dan tahniah....da lama jg dtunggu pembukaan pusat siber ni....hope sumanya akn bjalan lancar..bt pemimpin krmb sy hrp dgn adanya pusat ni dpt la lgi mmperlihatkan kebolehan anda semua...selamat berjaya....

mis ray

Anonymous said...

hahahahahaha...blm buka lg pun,tgu org atsan sain lg,2 yg lambat
MR.PRESSS

Anonymous said...

salam perpaduan...

huhuhu nda sain lagi ka???

Anonymous said...

sain apa?

Anonymous said...

kntrktor dgn kmntrian,durg yg lamBat..kiRa ruGi da bYr keDai tP bLm gEraK,cUbala pKai saIn Aq Jak,ehehehehee........

Anonymous said...

hahaha sain sapa kunu laku tu...
da paham ku skg ni...ya la tp syg eh byr tp x pakai...tkt kutur pla blik kdai tu....huhuhu

Anonymous said...

ni la akibat kalau pegawai jabatan tu makan suap dan makan duit...rugi rakan muda d beaufort nie...banyak perkara sepatutnya di terima krmb mahupun belia d beaufort, tapi semua duit peruntukan tu kena makan buat belanja anak pegawai tu...semoga Allah membalas dosa2 yang terlibat..lambat atau cepat, balasan dari Allah tetap tiba.

Anonymous said...

bpa sia ada pnh wat prgm sma ni pgawai jbs sana d bft tu, mcm taik jak, pruntukn bpuluh ribu tp dia bg sma org kmpung bajet nda smpi pn 3ribu
org kg sparuh mati gtng ryong wat keja tolong dia pnya pgrm, tp kna bg mineral jak, tu pn bpa sia minta,klu teda, teda la dpt minum
ntah p mana duit tu, dia mkn la tu bh, p blanja famili dia, kn laki dia penganggur thormat, tp kaya..dr mana tu duit dtg klu bkn dr duit prgrm tu...pnh bh dia runding tu bpa sia bg komisen klu dia bg duit sikit sj dlm prgm tu, tp bpa sia x mau, tu rasuah namanya, duit haram
dia slalu crita anak2 dia dpt blajar jauh2, p swasta, pdahal kmi org kg mmg tahu tu smua guna duit progrm jbs tu, mkn duit sj la ko, nti dlm kubur ko rasa la blik duit2 yg ko ambil tu jd api bakar ko dlm kubur..amin!

Anonymous said...

sapa bh kmu ckp nie?

Anonymous said...

plez dont make any speculation ini this blog...plez la..

Anonymous said...

apa saja spekulasi yg mau d timbulkan sila beralih ke alternatif lain..bukan d blor rasmi krmb ne...jgn mulakan kecalitan d blog krmb yg bru nak memulakan tapaknya semula...apa sahaja ketidak puasan hati sila kemukakan kepada pihak yg sepatutnya..bukan d blog ini...HARAP MAKLUM!!!

Anonymous said...

PRESIDEN KRMB TERBAIKKKKK....

Anonymous said...

SAYA BERHARAP BUDAYA MEMBURUKKAN ORANG LAIN DALAM BLOG INI DIHENTIKAN. TAPI SAYA JUGA TIDAK MENOLAK KETERBUKAAN KRMB DALAM HAL INI KERANA KETERBUKAAN AMAT PENTING DALAM MENJANA IDEA SERTA PENDAPAT DALAM MEMAJUKAN LAGI KRMB. APAPUN YANG PALING PENTING ADALAH SEMUA PERKARA YANG DIULASKAN DI SINI DI HARAPKAN SEMUANYA POSITIF DAN MATANG. SEKIAN DAN TERIMA KASIH.

NOORDIN MAT TOP
The Bomber Man In Memory