Tuesday, March 9, 2010

BARISAN AHLI JAWATANKUASA MAJLIS TERTINGGI KRMB SESI 2010


Muhd Junidin Jamlan berjaya mempertahankan jawatan disamping Noralizawati yang dinaikkan pangkat.Pada 02 Januari 2010 yang lalu, Kelab Rakan Muda Beaufort telah mengadakan Mesyuarat Agung Tahunan Kali Pertama setelah mendapat kelulusan daripada pihak Jabatan Pendaftar Pertubuhan (ROS), Kementerian Dalam Negeri. Mesyuarat ini adalah bertujuan untuk melantik Ahli Jawatankuasa Majlis Tertinggi KRMB yakni daripada jawatan Presiden hingga ke Ahli Majlis Tertinggi selain merangka strategi dan perancangan sepanjang tahun 2010.

Berikut adalah Barisan Kepimpinan KRMB Sesi 2010 :-


PRESIDEN :- Muhd Junidin Jamlan
TIMBALAN PRESIDEN :- Noralizawati Mat Sam
SETIAUSAHA AGUNG :- Nurul Hardy Japar
TIMBALAN SETIAUSAHA :- Uzaiddah Ali Mokthar
BENDAHARI :- Mohd Sharol Saiman

AHLI MAJLIS TERTINGGI

Fazura Sairi
Sarmila Saripuddin
Mohd Noh Isir
Mohd Helmi Tuah
Nurezam Sabiran
Azrul Azwan Abd Lamin


Dalam mesyuarat ini juga telah mencatat sejarah dimana ia diadakan buat julung kalinya di Pusat Kegiatan Rakan Muda Beaufort selain dihadiri oleh bekas Penggerak Rakan Muda Beaufort, Mohd Halbi Abd Hassan dan Rayyana Amsir serta bekas Presiden KRMB (Rynnille Peter) dan dua bekas Timbalan Presiden KRMB ( Mohd Helmi Tuah dan Mohd Noh Isir). Mesyuarat ini juga telah bersetuju untuk melantik saudara Mohd Nadzley Harith sebagai Penasihat Bukan Eksekutif KRMB selaras dengan hasrat KRMB untuk memperbaiki langkah dan pencapaian yang digapai selama ini.


Terima kasih kepada semua yang hadir pada mesyuarat agung ini. Semoga berjumpa lagi pada tahun hadapan. KRMB ; Satu Perjalanan Ke Masa Depan.


Presiden KRMB (berbaju merah) sedang membentangkan pencapaian KRMB.Sekitar Mesyuarat Agung Tahunan yang dihadiri majoriti daripada 'orang lama' KRMB.Rayana (empat dari kanan) turut hadir dalam Mesyuarat Agung Tahunan ini.

5 comments:

Anonymous said...

bravo2

Anonymous said...

ngee....suka2...mmuaahhhhh!!!!

Anonymous said...

sk baju ko joe..hahaha..

2 urg ja ada tu baju kn..

Anonymous said...

hakhak

tu bju merah putih, mcm bendera indon jak..kui2

Anonymous said...

tukar bju la,kai warna pink,hahahahaha.......
MR.PRESIDEN