Thursday, December 3, 2009

PENGUMUMAN PERUBAHAN STRUKTUR AHLI MAJLIS TERTINGGI KRMB


Perubahan Ke Arah Pemantapan Pasukan.....


Assalamualaikum WRT & Salam 1 Malaysia,

Kepada semua ahli KRMB & komuniti Rakan Muda di kawasan Parlimen Beaufort, pihak KRMB telah melakukan sedikit rombakan dalam struktur organisasi Ahli Majlis Tertingginya dengan melantik dan menggugurkan beberapa nama berkuatkuasa serta merta.

Presiden KRMB, Muhd Junidin Jamlan dalam kenyataannya mengumumkan pengguguran Noraffini Amrih sebagai Setiausaha Agung KRMB dan Uzaiddah Ali Mokthar sebagai Bendahari Kehormat KRMB. Tempat mereka diisi oleh dua (2) orang Ahli Majlis Tertinggi KRMB yang dinaikkan ke jawatan tersebut. Mereka ialah saudara Nurul Hardy Japar yang dilantik Setiausaha Agung KRMB yang baru manakala jawatan Bendahari Kehormat disandang oleh saudara Mohd Sharol Saiman.

Perubahan ini adalah bertujuan untuk meningkatkan lagi prestasi KRMB selain untuk memantapkan barisan kepimpinan yang sedia ada. Proses ini juga merupakan proses biasa yang dilakukan KRMB sejak penubuhannya 2 tahun yang lalu. Tahniah kepada yang baru dilantik dan semoga dapat menjalankan tugas dengan baik.


KRMB : Satu Perjalanan Ke Masa Depan.

* Pencalonan untuk Anugerah Sukarelawan Terbaik Pilihan KRMB 2009 boleh dibuat di dalam post ini.

17 comments:

Anonymous said...

TAHNIAH ATAS PERUBAHAN. SAYA JUGA MENGHARAPKAN AGAR MANA-MANA PEMIMPIN YANG TIDAK BERDAYA SAING AKAN DIGUGURKAN DAN DIGANTI DENGAN YANG LAIN. SEKIAN.

NOORDIN MAT TOP
The Bomber Man In Memory

Anonymous said...

hii..where is miss ray? so long time i not see her in this blog? she is blame our krmb's blog? i hope not..

One In A Million Teen In Sipitang

Anonymous said...

timbalan presiden x d tkr ka?

al-tengok al-tegur SDN BHD

Anonymous said...

good job mr president..plez do it 4 our rakan muda future...

Raja Belia Beaufort

Anonymous said...

timbalan presiden tu ptt d tkr, wat pa bg org yg xda kerjasama sma psatuan di lntk ke jwtn tu...cuba bgtahu ak apa smbgn dia stakat ni pd krmb? ada? zero....

al-tengok al-tegur SDN BHD

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

awu banar tu, alang2 bah manukar atu, baiktah kamu jua tukar timbalan atu, bukan apa, nda penah pula kan di lihat apa sumbangannya dalam krmb ini..tapi aku minta maaf lah lai kalau salah kurapakku ani..pada presiden, selamat berjaya tah aku ucapkan..

Ular Sawa

Anonymous said...

Mati karau eh sapa tah kn d undi ne.. Awu smua atu pn dgn bh.. Smua pn plg trbaik eh.. Law mcm ani baik tah ku ngundi tangah Admin.. Nda pn aku undi laki Pn.Samson la.. Atu baru betanaga banar.. KeRuAk mAnGsAi..

Anonymous said...

sa rsa jgn la d gugurkn dlu timbalan presiden tue..sa rsa tunggu agm nti br kta bkenalan sma dia, sa rasa klu mo hentam dia time tu pn, bt la, tnya la dia puas2 napa xda khbr dlm krmb stkat ni..

Professor Malam

Anonymous said...

kcewa ba kmi c bob nda masuk final...

pranak kg brunei

Anonymous said...

SAYA BERPENDAPAT ISU TIMBALAN PRESIDEN INI PATUT DIBAWA KE MESYUARAT AGUNG TAHUNAN KRMB KELAK. DI SANA MEDAN YANG LEBIH SESUAI UNTUK MEMPERKATAKAN MENGENAI PENYINGKIRIAN TIMBALAN PRESIDEN DAN PATUT DI GANTI DENGAN TIDAK. BEGITU JUGA DENGAN AHLI MAJLIS TERTINGGI YANG HANYA PADA NAMA, PATUT DI TUKAR DAN PEMILIHAN AJK BERDASARKAN ATAS DASAR TANGKAP MUAT, FAKTOR KEKELUARGAAN, SEKADAR MENCUKUPKAN KOUTA PATUT DITENTANG.

NOORDIN MAT TOP
The Bomber Man In Memory

Anonymous said...

kita tunggu saja bah keputusan AGM nanti ok..bersabar wahai sahabat2..

Puteri Sungai Padas

Anonymous said...

ya sa pn mhu tggu agm jak nti..

Professor Malam

Anonymous said...

eii kmu ni presiden nda sbuk2 kmu pla bh yg bnyk ckp..btul ckp c puteri tu, tunggu jak bah agm..eiiii

Petronella

Anonymous said...

SEMPURNAKAN PENGUNDIAN DENGAN MENGUNDI MR PRESIDENT..

MAN BINUNUK

Anonymous said...

Awu eh jn ta sibuk2 eh.. Biar ta kedidia mpikir2kn smua 2.. Biskita bkurapak2 cm atu pn nda jua paidah2 mun nda kna pduli.. Awu biar ta kali ar.. Ani pn timb ani nda pndai kliatan bh.. Btapuk kali ia ar.. KeRuAk MaNGsAi

Anonymous said...

PERSATUAN ALUMNI PJKN SABAH MEMUTUSKAN UNDI UNTUK MENGUNDI FASILITATOR TERBAIK PJKN, ABANG NADZLEY SEBAGAI PEMENANG ANUGERAH PADA TAHUN INI.

YAN,PJKN SABAH