Friday, November 13, 2009

PERTANDINGAN SHUFFLE DANCE RAKAN MUDA PERINGKAT BAHAGIAN BEAUFORT


Jom Shuffle...........................................................................



Salam Rakan Muda & Salam 1 Malaysia,

Perhatian kepada semua penggemar shuffle dance di kawasan Parlimen Beaufort, anda semua adalah dipelawa untuk menyertai Pertandingan Shuffle Dance Rakan Muda Peringkat Bahagian Beaufort yang akan dilaksanakan seperti ketetapan yang berikut :-


Tarikh : 21hb & 22hb November 2009
Masa : 8.30 pagi hingga 5.00 petang
Venue : Dewan Pa' Musa, Pekan Beaufort.


Penyertaan daripada anda semua adalah amat-amat dialukan. Berikut adalah terma dan syarat pertandingan (syarat minimum) pertandingan ini :-


01. Penyertaan adalah terbuka kepada semua Warganegara Malaysia.
02. Terbuka kepada semua komuniti umur Rakan Muda
03. Pertandingan diadakan dalam dua (2) kategori iaitu Kategori Bawah 15 tahun dan Kategori Bawah 25 tahun.
04. Peringkat saringan akan diadakan pada 21hb November manakala pertandingan akhir pada 22hb November.
05. Hadiah lumayan menanti pemenang. Berbaloi-baloi....


Jangan lepaskan peluang ini untuk menunjukkan bakat terpendam anda selama ini. Untuk mendapatkan maklumat lanjut, bolehlah berhubung dan Cik Rayana Amsir, Penggerak Rakan Muda Beaufort atau Cik Noralizawati Mat Sam, Penggerak Belia Beaufort di talian 087-211625. Selamat bertanding..!!!!

KRMB: Satu Perjalanan Ke Masa Depan


* Pencalonan untuk Anugerah Sukarelawan Terbaik Pilihan KRMB tahun 2009 boleh dilakukan di post ini. Harap Maklum.

56 comments:

Anonymous said...

aiii..ptandingan cs rkn muda xda ka krmb? klu ada sy mau ikut bh, lm da tgu..

Bullock

Anonymous said...

sia undi

presiden
timbalan presiden
naib presiden
mohd sharam
syed muhamad alqap

linda hashim
limbawang

Anonymous said...

ndok, kmi ni org cptng mo undi danial musa, liza, azizan, rosdin & matlen

agi idop agi ngelabah

Anonymous said...

ooohooo...undian

matlen,
nadzley,
junidin,
alqap,
bel,

beskin

Anonymous said...

bob
tidoi
ustaz nordin
ustaz shukri
jasli

kg brunei powerot

Anonymous said...

sharam
alqap
dayang
liza
mila

aramaiti
bft

Anonymous said...

undi2 jgn x undi..mari2 undi...

Anonymous said...

undi

joe, liza, nadzley, rynnel, bel

gud luck guy

Atuk Ngah

Anonymous said...

pertandingan shuffle... waaaaaaa nak ikut.. tapi apa hadiah dia, apa yang perlu sedia ada..??..

Anonymous said...

hadiah tu bgus tnya jbs bft, durng mesti ada maklumat la kan..ehek..syok ni shuffle

Putera Seroja

Anonymous said...

alang2 bg komen,bgus ngundi kan..ehek..

1. muhd junidin
2. mohd halbi
3. syed muhamad alqap
4. mohd sharam
5. rynnille peter

Putera seroja

Anonymous said...

bah..ngam, awu daripada bisidia mengauskan kasut nda paedah2 d siring kadai, jalan atu, baiktah ikut tournament ani,manang dapat hadiah, kalah dapat pengalaman..bah kamu join ah, minatku ni kan meliat kamu nanti bertanding, ak bg moral sapot ah..

Ular Sawa

Anonymous said...

undiku hanyak buat

sharam
alqap
joe
nadzly
liza

orang asli tulen

Anonymous said...

Salam pada semua,
wah!!!!! bagus sgt la ada pertandingan shuffle ne..sekurangnya,tidak la adik2 kita melepak,buang masa tidak tentu pasal.
kepada shuffler2,masa ne la ko org,tunjukkan kehebatan..ko orang!
0h ya,sia cadangkan pihak penganjur harus infokan petandingan ini.bukan saja dalam blogs ne...
buat la 1 banner dan infokan di setiap pusat2 siber kwsan bfort..
tempat2 itu lah,port lepak dorg...
tidak lupa kwsan depan pasar am bfort,di bawah kedai hypermarket G-MART.
1 lg cadangan tuk pertandingan ini,shuffler harus tahu tentang shuffle ne.cth bila diperkenalkan,di mana dan untuk apa tarian shuffle di lakukan...tau2 ja la bdk2 skg ne mcm2 nk tiru aksi dr barat tanpa berfikir apa kebaikan dan keburukan.



by'driveONE

Anonymous said...

betul tu, bdk2 ni bkn tahu nie..tgk org shufle tu dorg pn ikut jak, padahal shuffle ni org barat pnya, pdhl shuffle ni org barat hnya utk yg low class pn masyrakat..huhu..tp skng tdk la, skng dh jd dance global, tu asal usulnya tu la hakikatnya

shuffle the grez

Anonymous said...

undi juz junidin, nadzley, liza, alqap & bel

yezahan khan

Anonymous said...

dayang
liza
mel
mila
fazura

yus

Anonymous said...

sharam
alqap
rozaimi
sharol
hardi

confirm menang ni
stoneblackbone

Anonymous said...

Salam.....

Banner da ada...tunggu kmi gantung ya...?jom join program kmi...(^_^)

Lieyza

Anonymous said...

salam...
moden dance pun bleh join jg....



Lieyza

Anonymous said...

nah kmurng barang bagus ni jgn di kasi lama2 nanti bangas........

Anonymous said...

JOm sama2 kita meriahkan prtdgn shuffle nnti,,no problem smua sukarelawan ble turun,,tiada ticket,,hahahahahaha.......jumpa di sana..............






MR.PRESIDEN

Anonymous said...

ya jum kita reramai dtg p tingu tu shuffle..yeeehhaaaa...bah

Anonymous said...

YA..MR PRESIDEN AKAN MEMBELANJA MINUM KEPADA SEMUA AHLI RAKAN MUDA (KRMB) YANG DATANG KE DEWAN NANTI..YAHOOO...HIDUP PRESIDENT, KONPOM MALATOP...

PENYOKONG TEGAR MR PRESIDENT

Anonymous said...

undi sy untuk

mr president tercinta..hakhak..
liza
rynel
sharam
alqap

yuyu oo

Anonymous said...

ui

bob
rahim
ustaz nordin
mel
jasli

kg brunei united

Anonymous said...

dayang
liza
bob
fazura
mel

bosanova

Anonymous said...

undi ku buat

nadzli
liza
joe
bel
sharol

man kidal

Anonymous said...

votes

nadzley
joe
liza
alqap
rynel pter

emanuel petit

Anonymous said...

ezwan hj salleh
mohd sharol saiman
nurul hardy japar
zaimah ramin
noralizawati mat sam'
muhd junidin jamlan

jas

Anonymous said...

joe
liza
dayang
rynel
sharol

idop krmb

Anonymous said...

kmi undi

matlen sarudin sama nadzley sama rynnille sama danial musa sama nurhafizah muhammad

x-pjkn sabah 2008

Anonymous said...

sharam
alqap
ezwan hj salleh
rozaimi
izzat

budak baru mahu mengundi

Anonymous said...

kmi x-pjkn mengundi 1ribu kali buat

tn matlen sarudin, kem komandan terbaik malaysia masa kini..........
bro nadzley yang memang tiada tandingannya....

selamat berjaya....


ursula marcel
penampang

Anonymous said...

ya, kami sukung ko ursula, undi kita ramai2 untuk mr kem komandan terbaik negara kita pada masa ini tidak lain tidak bukan, TUAN LEFTENAN MUDA MATLEN SARUDIN...undi kami tiada pada orang lain...

Untuk juga buat fasilitator terbaik negara pada masa kini, BROTHER MOHD NADZLEY HARITH...semoga kamu berdua berjaya

Richard
Tamparuli

Anonymous said...

UNDI

MATLEN SARUDIN
MATLEN SARUDIN
MATLEN SARUDIN
MATLEN SARUDIN
MATLEN SARUDIN
MATLEN SARUDIN
MATLEN SARUDIN
MATLEN SARUDIN
MATLEN SARUDIN
MATLEN SARUDIN
MATLEN SARUDIN
MATLEN SARUDIN
MATLEN SARUDIN
MATLEN SARUDIN
MATLEN SARUDIN
MATLEN SARUDIN
MATLEN SARUDIN
MATLEN SARUDIN
MATLEN SARUDIN
MATLEN SARUDIN
MATLEN SARUDIN
MATLEN SARUDIN
MATLEN SARUDIN
MATLEN SARUDIN

Lyein, Muktamad

Anonymous said...

cuti skola ni kmi mahu pigi bft, jmpa idola kami, lef muda matlen sarudin...jumpa boss..

Richard

Anonymous said...

UNDILAH CALON YANG TERBAIK UNTUK BEAUFORT

UNDIKU BUAT

MUHD JUNIDIN
NORALIZAWATI
MOHD HALBI
RYNNILLE PETER
SYED MUHAMMAD ALQAP

Anonymous said...

YANG ATAS TU SAYA YANG UNDI

KUSIN HJ DIASIN

Anonymous said...

nadzli
joe
liza
alqap
renel


Kyememaru Jr

Anonymous said...

syed muhammad alqap
mohd sharol
nurul hardy
zaimah ramin
fazura sairi

miss changer
KP

Anonymous said...

bh shuffle la kamu sblm kamu di shuffle kan

Anonymous said...

PERSATUAN BELIA KG MANGGIS MENGUNDI UNTUK

A. FAZLI AWANG
B. MOHD HALBI
C. SAIDOL TASIP
D. ISMAIL MOHD JIDIN
E. ZAIMAH

MUHD AMIN

Anonymous said...

1. muhd junidin
2. mohd helmi
3. nurul hardy
4. mohd sharol
5. razali bidih

wawasan the greatz..

Anonymous said...

matlen sarudin, nadzley harith...

Olin,
PJKN Papar...

nunukragang said...

sekadar renungan...

terlebih dahulu saya ucapkan tahniah kepada pihak penganjur pertandingan shuffle rakanmuda peringkat beaufort..

pastinya aktiviti ini mendapat sambutan yang hangat dari kalangan remaja dan belia terutamanya 'tukang shuffle'..

aktiviti begini baik untuk mereka terutamnya musim cuti sekolah...sekurang kurangnya mereka dapat mengisi masa bosan mereka dengan akktiviti yang berfaedah ini...

namun...apa yang dikhuatiri adalah suasana semasa pertandingan...maksudnya...pihak penganjur perlu menitikberatkan aspek keselamatan, kelakuan, perangai para peserta dan penyokong semasa pertandingan...al maklumlah...aktiviti ini pastinya sesuatu yang dinanti nantikan oleh kaki shuffle..

syarat syarat pertandingan mestilah memesukkan elemen elemen kelakuan dan keselamatan para peserta....jangan ada terjadi apa apa yang tidak diingini berlaku....

apa pun tahniah kepada KRMB..

muahhhh...

nunukragang

Anonymous said...

TAHNIAH SAYA UCAPKAN KEPADA KRMB DAN MISS RAY SERTA PRESIDEN KRMB KERANA BERJAYA MENGANJURKAN PERTANDINGAN SHUFFLE DENGAN JAYANYA. TAHNIAH SAYA UCAPKAN.

NOORDIN MAT TOP
The Bomber Man In Memory

Anonymous said...

undionoh

joe
liza
rynel
sarol
azrul azwan

mikah ricah

Anonymous said...

undi sy roy

bob
rahim
bel
liza
rynel

Anonymous said...

by yoyong

liza
mel
dyg
alqap
sharam

AHD Kit Chai said...

Bla lagi ada Comp shuffel nhe ! !
buwink eh ! ! ! !
buat lah d bofot ! !

AHD Kit Chai said...

bla ada lagi comp shuffle d beaufort ! ! ?
buwink eh ! ! !

AHD Kit Chai said...

Bla lagi ada Comp shuffel nhe ! !
buwink eh ! ! ! !
buat lah d bofot ! !

Anonymous said...

Taκе helр and tірѕ frοm
anyοne who has alrеаdy aсhiеvеd sucсess inside thе іnԁuѕtry.
" Parrish's bail, which commenced as $10,000, was increased to $100,000. University of Maryland University College commonly abbreviated as UMUC and has been offering distance learning masters courses since 1972.

Also visit my blog post: agree with

Anonymous said...

Ιf you intend to pursuе caгeеrs abrоad, then the
ΜBA сan be a gοоd option. 4) DGO:
- Octοber 1993-DIPLOMA IN GYNAEСΟLOGΥ
AND OBSTETRΙCS College of Phyѕiciаns аnd Surgeonѕ,
Βοmbay, India. The chіld life ѕρecialist
must be an еffeсtive communіcator aѕ daily intегaсtіοn ωith educators, parеnts аnԁ medіcal personnel is a јob гequіrement.


Нeгe is my blоg ... learn more here

Anonymous said...

“Congress ѕhould contіnue enacting laωs to manipulate the exorbitant salаrіеs of
CEO's and presidents, in contrast with the limited wages lower level employees receive in way too many companies,” said Medlock. There is often a civil proceeding for any petty offense for any late report in South Dakota. How can you increase Revenue per Employee in 2012 and beyond.

My blog; http://www.nihonlinks.com//user/view.php?id=6237&course=1