Friday, November 13, 2009

PERTANDINGAN GRAFITI RAKAN MUDA PERINGKAT BAHAGIAN BEAUFORT


Kaki-kaki conteng, jom sertai pertandingan ini, berbaloi-baloi..............


Salam Rakan Muda & Salam 1 Malaysia,

Perhatian kepada semua ahli KRMB dan komuniti Rakan Muda di seluruh kawasan Parlimen Beaufort bahawa satu program yang dinamakan Pertandingan Grafiti Rakan Muda Peringkat Bahagian Beaufort akan diadakan seperti ketetapan yang berikut :-


Tarikh : 21hb & 22hb November 2009
Masa : 8.30 pagi hingga 5.00 petang
Lokasi : Dewan Pa' Musa & Tembok Hadapan KFC


Penyertaan adalah terbuka kepada semua golongan Rakan Muda dari kawasan Parlimen Beaufort. Pengesahan penyertaan oleh peserta perlulah dibuat 3 hari sebelum tarikh pertandingan bagi memudahkan pihak penganjur mempersiapkan persediaan sebelum pertandingan. Penyertaan adalah terhad dan oleh itu, jangan lepaskan peluang untuk menyertai pertandingan ini.

Untuk informasi dan keterangan lanjut, bolehlah berhubung dengan Pegawai Pengurus Program, Cik Rayana Amsir (Penggerak Rakan Muda Beaufort) di talian 087-211625 (waktu pejabat) atau Cik Noralizawati Mat Sam (Penggerak Belia Beaufort) di talian 014-8505125 atau datang sendiri ke Pejabat Belia & Sukan (P) Bahagian Beaufort di tingkat 1, Wisma Persekutuan Beaufort.


KRMB : Satu Perjalanan Ke Masa Depan



* Pencalonan Anugerah Sukarelawan Terbaik Pilihan KRMB 2009 boleh dilakukan di post ini.

32 comments:

Anonymous said...

cik noralizawati, sy call napa x dpt? sy bminat utk sertai grafiti ini

mas

Anonymous said...

tuttt..
tuttt..tuttt..
tuttt..tuttt..

nombor yg anda dail tdk dpt d hubungi bt masa ini, sila telefon sbentar lg..huhuhuhuaaaa

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

ya ka? kau inda dapat ka call dia?? tadi aku ada cuba.. dapat pun ada ringing pun..

Anonymous said...

emm x dpt call, kmurang sms jak bh..nda pn call opis durng isnin nie..byk masa lg bh..

Anonymous said...

relax bah kamu, mana tahu ia sibuk ka, tidur sudah ka, lagipun kamu manalipun ani hari anam, manatahu ada plan ia buat kan..nda apa, banar jua nda dapat talipun, sms pulang..bah nada apa2 bah ini..nada masalah..

Ular Sawa

Anonymous said...

Salam satu belia....

Saya respon untuk komen anda ya...saya tidak terima apa2 miskol atau sms dari no.yg tidak dikenali..dan takda insan pun yang tanya pasal program garfiti ne direct dgn saya...buktinya,saya bersama 2 pengerak lain di labuan pada weekend yang lalu untuk urusan krja bg program grafiti dan shuffle 2..sila tanya dgn 2 org pengerak tu kalo sy ada terima panggilan dari mana2 org yang tidak d kenali yg mau tau pasal prgrm..meraka boleh buktikan yg sy tidak trma apa2 panggilan.
sepanjang berada d labuan,sy bersama dgn dorng...jd,kalo benar ada yang ada kol sy,napa tidak sms sy?....pasti akan sy balas jg...walapun agak terlewat sikit..
jgn la buat spekulasi sembarangan yang boleh menggangu kerja kami.
Satu lagi,banner telah pun siap n akan d gantung pada bila2 masa shj...sila dapatkan info jika berminat..
Untuk pengetahuan anda juga...kmi buka penyertaan kpd sesiapa yg berminat untuk join moden dance..
sila la daatkan maklumat prgrm dengan kadar segera...
Buat mereka yg suka buat andaian tanpa tau keadaan sebenar,sy saran kan,tolong bersemuka dgn saya n jangan buat panas dalam blog ja...

sekian.
Lieyza
Penggerak Belia Bft.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Buat mereka yg suka buat andaian tanpa tau keadaan sebenar,sy saran kan,tolong bersemuka dgn saya n jangan buat panas dalam blog ja...

kenyatan di atas menunjukkan anda seorang yang tak berkepimpinan, tidak profesional langsung, nampak kelemahan anda di sana, bersikap pro la sikit kawang..

kata orang bersikap pro, tapi sendiri.......mana pro ko tu arrr

NAGA DARI SUMUR 7

Anonymous said...

adakah peralatan disediakan atau beli sendiri dan apakah tajuk grafiti

Anonymous said...

Salam....

Respon tuk naga...
anda ada hak tuk nilai saya...
samada sy profesional atau tidak,2 hak orang tuk menilai...yang penting,nawaitu dan cara sy mjalankan tugas sy...
Saya jalankan tugas sy sebaik mungkin...sapa2 yang nak kritik,2 hak masing2..Lagipun,saya ne manusia biasa sahaja...kekurangan sentiasa ada...n teguran 2 yang sy perlu kan...TERIMA KASIH untuk naga...jasamu d kenang....

Anonymous said...

Salam...
Respon :

UNTUK PERTANDINGAN GRAFITI :
*WARNA SPRAY DISEDIAKAN TETAPI HANYA UTK WARNA2 ASAS SAHAJA.WARNA SELEBIHNYA DISEDIAKAN SENDIRI MENGIKUT KREATIVITI PESERTA.

*TEMA :
SATU BELIA SATU MALAYSIA (1 YOUTH 1 MALAYSIA)

Lieyza

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

watever la, yg pntg prgm ni bjalan nti, sy x sbr tingu team kwn sy blawan nti..

Anonymous said...

undi khas untuk

NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR
NORALIZAWATI MATSAM
RAYYANA AMSIR

apa bh kmu ni x puas hti ma penggerak kmi? heran sia owhh..durs suma bek2 bah itu...

Petronella

Anonymous said...

marah ba c petrol..hihihihi

al-tengok al-tegur SDN BHD

Anonymous said...

kalau tidak mahu di cakap-cakap jangan buat hal.

Anonymous said...

siapa yg bt hal ni? durng ka atau ko wahai insan yg bnama? x habis2 cr psl d blog..sy rasa blog ini sudah aman damai tanpa manusia hipokrit tp malangnya ada jgk lg 'sisa' manusia yg bhati busuk utk mbuat provokasi lg...nmpakny insan2 yg kononnya kluar blog tp nmpknya msh bminta mngunjungi blog ni wlupn guna nama lain atau xda nama...

Bicara dengan hati,
bukan dengan nafsu.

LAN

Anonymous said...

salam 1 malaysia dan salam perpaduan

tegur saya kalau saya silap dan tegur saya kalau saya salah..
ada program ka lagi hari ini?
kenapa mis ray dengan penggerak kimanis sahaja yang ada di situ? diaorang tu.... tuuutt... ka?
tadi saya tengok mis ray dengan penggerak kimanis berdiri dekat tembok grafiti. kenapa berdua sahaja? dan yang membuat saya tertanya-tanya kenapa mis noraliza tak ikut serta?
4 kali saya lalu di sana saya ada terlihat miss noraliza tapi hanya bergambar sahaja kerja hanya mis ray dan penggerak kimanis sahaja..
kalau lah pemilihan miss noraliza itu tepat kenapa tidak ternampak hasil kerja yang beliau buat? nampak gayanya pemilihan ini kurang tepat. Lihat sahaja ketika program pertandingan Shuffle.. Semua sibuk buat kerja tapi Penggerak Belia BEAUFORT pula sibuk bercerita di belakang langsung tidak buat kerja. Kalau begitu bagus berhenti kerja. Banyak lagi orang lain nak kerja dan ganti tempat Penggerak Belia ini.. Hmm apalah motif diri nya untuk berkerja, muda-mudahan semua belia berwawasan walaupun tanpa kerja penggerak belia beaufort..

RAMLY

Anonymous said...

salam perpaduan....
adeh ramly...cukup2 la bt spekulasi jak k......sy ma pgerak kimanis kwn baik...dri kecil smpai skg alhmdlh sy dpt kwn cmtu..yg paham kwn...xda apa2 ceta dsebalik slain dri sahabt...knp nk timbulkan bnda yg xda2 dlm blog?nk mmemalukan org ka tu??!

sy bsyukur tau dpt kwn nda bkira cmtu....len la c rmly ni kut...huhuhuhuhu

mis ray

Anonymous said...

salam.....mr ramly...
thanks sgt dengan teguran ko tu...
tak perlu la saya buat penjelasan kat sini sbb ada hal pejabat yg tak peru saya sebut kan.kalo anda inginkan pjelasan sangat,jmpa saya secara berdepan bukan main tikam belakang n buat telahan yang bukan2...dan kalo anda bminat sangat dgn jawatan saya,saya boleh tinggalkan jawatan ne tuk orang macam kamu.mungkin dari sana,kamu boleh tahu dan faham bidang tugas saya macam mana...
isu saya bercerita tu,saya rasa kalo kamu tak tau apa isu yg kami cerita kan,tolong jgn buat telahan yg tak tentu...buat tambah dosa kamu sahaja...better kamu jmpa individu yang bercerita dgn saya dan tanya apa topik yg kami bincangkan..?jangan buat provokasi tidak menentu kalo kamu tak tau cerita sebenar yang boleh menimbulkan fitnah sesama insan...

salam terima kasih buat insan bernama RAMLY....

Lieyza Kazuma.

Anonymous said...

NA....ADA LAGI ORANG MAU POPULAR NE...TAPI NDA TAU TEMPAT PLAK...

RAMLY...
KALO KO NDA TAU APA KERJA PGERAK RAKAN MUDA DAN PGERAK BELIA,KO JANGAN SIBUK MAU JUAL KOMEN KO D SINI..
KALO KO NDA TAU PECAHAN TUGASAN DORANG N NDA FAHAM APA YANG DORANG BUAT KO JANGAN SIBUK KASI PANAS BLOG NE...
PROGRAM GRAFITI AND SHUFFLE TU PROGRAM UNDER RAKAN MUDA BUKAN BELIA...KO NE MASIH BANGANG TUK BEZAKAN RAKAN MUDA DAN BELIA...RAKAN MUDA TU BAWAH JAGAAN PENGGERAK RAKAN MUDA..JD,APA2 PROGRAM RKN MUDA,BAWAH TANGGUNGJAWAB PRM.PGERAK BELIA CUMA SUPPORT SAHAJA...
MISS LIZA ARI TU BUKAN CITER2 KOSONG LA MASA PROGRAM TU.DIA BAGITAU MCMN MAU DAFTAR PERSATUAN MELALUI ROS DAN ROY..2 MMG BIDANG TUGAS DIA.KO TAU APA?TAU CAKAP MCM TIN KOSONG SAJA.ADA KAT SANA PUN MR.NADZLEY...ORG YANG BYK BANTU DIA DLM SESSI PBINCANGAN TU..JANGAN CARI POPULARITI MURAH KAT BLOG NI LAH..KALO NAK POPULAR...MASUK AUDITION AF K?.....

KO NE MMG HATI BUSUK LAA...SUKA SANGAT KACAU PERIUK NASI ORANG.SETAHU AKU,MISS LIZA ANTARA PENGGERAK BELIA YANG TAK PERNAH LUPA RAKAN SUKARELAWAN.KO JA YANG NDA TENTU PASAL MAU CARI KEBURUKAN ORANG..


>>rakan sukarelawan.

Anonymous said...

apa ba lg ni c ramly ni..sa btul2 panas la, pntg jak bh blog ni aman damai, mesti ada lg bh yg bikin kcau..sa minta pd rmly, ko p la jmpa tu miss liza...ko kutuk miss liza sama jk mcm ko kutuk krmb, ko tahu ka itu...

Professor Malam

Anonymous said...

opss.. terlebih sudah..ya btul tu profesor malam, dia kutuk miss liza sama saja mcm dia kutuk krmb, urng mcm gini ptt di betulkn kepala otak dia tu...pda ahli krmb, nampaknya ada insan yg sngaja mahu mencemarkan maruah krmb & pemimpinnya, situasi ni patut di ambil berat oleh kita semua...

Mr IntePrem Always

Anonymous said...

eiiii apa bah nie..sapa bh niee yg minta puji niee..eii apa bh ni brapa ko ramly kutuk naib presiden kmi...eiii banci sia...buduh

Petronella

Anonymous said...

salam smuA,

thniah pd miss liza & miss ray krn bjya mgnjurkn pntdgn grafiti & shuffle mggu lps, sy ckup respek dgn miss bdua, sy jgk sronok brada d pdg & dwn sabtu & ahad lps..

bt ramly, nmpkny kmu msh mnymbg usaha mjatuhkn maruah & bt provoksi d sini. nda pndai hbs2, nda sng hati kmu kn klu blog ni aman damai.

bt insan tu, sdh2 la, trus jak bh jmpa miss liza, nda pyh kutuk2 guna blog ni, ni cara xda maruah nie..

ok sy pn x mahu komen byk, nti panas pla lg blog nie..sokongla miss liza utk kbaikan krmb, sokongla miss ray utk kmajuan krmb..skian..

Saifuddin II

Anonymous said...

KEPADA

ADMIN KRMB

MOHON RAMLY JUGA DIGANTUNG DARIPADA MEMBERI KOMEN SEPERTI YANG DILAKUKAN PADA HANTU. SUNGGUH TIDAK BERSOPAN DAN TIDAK TAHU MALU. TINDAKAN MENJATUHKAN AIR MUKA MISS LIZA DI LAMAN BLOG KRMB INI AMAT KAMI KUTUK KERANA SESIAPA SAHAJA YANG CUBA MENCETUSKAN PROVOKASI TAMBAHAN LAGI KEPADA PEMIMPIN KRMB ADALAH SATU PERKARA SERIUS DAN PATUT KITA PERANGI HABIS-HABISAN. BUAT AHLI KRMB, MARILAH KITA MELANCARKAN KEMPEN ANTI-PROVOKASI DAN ANTI-KOMEN MENJATUHKAN AIR MUKA ORANG DI LAMAN BLOG YANG KITA SAYANGI INI.

HIDUP MISS RAY
HIDUP MISS LIZA
HIDUP KRMB....

NOORDIN MAT TOP
The Bomber Man In Memory

Anonymous said...

i am very sad about critic to krmb leader, miss liza..how come u? hei ramly, are u know what happen that? if jus speak just based on the assumption and personal looking, dont blame miss liza, ask her and u will know what the true situation ok...i hope miss liza be strong ok..

One In A Million Teen In Sipitang

Anonymous said...

salam perpaduan....

tq tuk ucapan thniah tu...actualy sy nk ucpkan tq jg atas jasa n bntuan pgerak2 yg ada...pgerak belia bft,kmnis n sipitang serta pgerak rakan muda siptg n kimanis...progrm dpt djalnkan dgn baik adalah kerna kerjasama suma...xda yg terkecuali....

mis ray

khanafie said...

assalamualaikum...

hai pada saudara ramly..
rupanya ada jua yg bnci umat nya sndri ya..bru pulak sy tau..
sy ingat kn tak ada suda...
jgn la buruk kan KRMB ok...
lau KRMB tak ada..mkin ko da hanyut d bawa arus yg myesat kan...
lihat la hasil mereka..
smua nya ok..
cuma ko je yg tak ok..
napa la kamu d lahir kan d dunia ni mcm in..
ssunguh nya ALLAH membncik orng spreti kmu yg suka membuat fitnah..
lau ramle tak pcya lihat la al_quran ok..nama je islam..
tp dosa dn pahala tak tau pula...

ramlee sdar la ok..ingat
menfitnah tu lbih besar dosa nya dri membunuh ok...ok ramlee..

renung-renung kan la..:)

Anonymous said...

khanafie..ya betul ckp kamu...
padan muka ko ramly

Lintah Darat

Anonymous said...

budak hingusan sj y mc bfikiran primitif spt ramly tu...tiada ka cara y lebih mulia slain mggunakan taktik menjatuhkan maruah orang kpd public mcm ne..manusia o binatang tu...btl2 berfikiran sempit..blajar la untuk menjadi lebih matang wahai EN RAMLY...bgni ka yang di katakan kawan..?pa2 pn pada PRMB n PBB ur two has done a great job..keep it up..

singgah pahang