Wednesday, November 11, 2009

PERTANDINGAN FUTSAL GAYA HIDUP RAKAN MUDA KECERGASAN


Pertandingan Futsal Rakan Muda................


Salam Rakan Muda & Salam 1 Malaysia,

Perhatian kepada semua ahli KRMB & komuniti Rakan Muda di kawasan Parlimen Beaufort, Parlimen Kimanis & Parlimen Sipitang, satu progam di bawah Gaya Hidup Rakan Muda Kecergasan akan diadakan tidak lama lagi. Program yang dimaksudkan ialah Pertandingan Futsal Rakan Muda yang akan menampilkan pasukan futsal daripada tiga (3) kawasan parlimen ini.

Tarikh, masa & tempat pertandingan futsal ini akan dimaklumkan kemudian berserta syarat-syarat penyertaan dan informasi-informasi yang terkini akan disampaikan terus kepada anda dari masa ke semasa.

Nantikan juga pelbagai Program Rakan Muda dan Program Pembanguna Belia yang bakal dilaksanakan dalam masa terdekat ini. Teruskan bersama kami di laman blog KRMB untuk mendapatkan informasi yang terkini berkaitan dengan program-program yang sememangnya menarik dan berfaedah kepada anda semua. Sebarang pertanyaan atau maklumat bolehlah diajukan kepada Pegawai Penyelaras Program, En. Aziz Ason di talian 087-211625.

KRMB:- Satu Perjalanan Ke Masa Depan.

* Pencalonan untuk Anugerah Sukarelawan Terbaik Pilihan KRMB 2009 boleh dibuat di dalam post ini.

60 comments:

Anonymous said...

wow futsal coming..my team must join punya..

Kapten Star FC

Anonymous said...

sy tumpang ngundi gak ah..buli ba kan..

undi

sharam
alqap
joe
renel
ezwan

Kapten Star FC

Anonymous said...

ila, nada tah org kg brunei ani, nda plang tinggi2, c bob sj bah bleh di hrp, kesian plang ku, bh ak pn mau undilah jgak ani org kg brunei jua ni, ak undi c bob, tidui, jasli, hamzah & c bun..

Superman Kg Brunei (spender d dlm ah)

Anonymous said...

UNDILAH C JOE, PRESIDEN UNTUK SEMUA, PRESIDEN 1 MALAYSIA..PERCAYALAH..UNDI JOE OK..

UNDI
JOE
SAROL
BEL
RENEL
LIZA

NUTOX

Anonymous said...

bah, undi kamu jgn nda undi..aku suka tgk mereka ni, jd aku undila, lgpn dorng ni mimang hibat bah..
aku undi

junidin (makin tinggi)
nadzli (lama x jumpa)
liza (dgr2 sdh keja d jbs)
tn matlen (tn, ada viva sdh ka tn)
mr bel (mana sudah dia ah? lama ak x jmpa)

amiezah
bongawan

Anonymous said...

sa undi ini urang :-
1. tn matlen
2. joo
3. renel
4. liza
5. bob

gudest
bft

Anonymous said...

noralizawati
zaimah
mila
fazula
dg nurlizawati

manisahadan

Anonymous said...

joe
nadzli
renel
syed muhamad alqap
mohd albi

..xxx..xxx..

Anonymous said...

berikut bahan2 untuk memasak menu krmb masak lemak berkurma..

bahan2nya ialah

1. 1 kilo muhd junidin jamlan
2. 500grm kurma cap liza
3. 2 sudu besar gula pasir nadzli
4. 1 sudu serbuk kari bel
5. minyak masak syed muhamad alqap

campurkan semua, dan jadilah menu yang dimasak itu..

Chef Pak Tam KRMB

Anonymous said...

futsal nie ada perempuan kaa m0 j0in gak niee....

Anonymous said...

astaga, 10kg c joe ah, rsanya nda ckup tu, klu wat sup tulang br la ngammmmmm.....hahaha

Anonymous said...

sia undi ni urang kuat krmb, dulu kini dan selamanya

joe, bel, renel, liza, sarol...

Human de Bft

Anonymous said...

ya..c joe ngam bt sup tulang jak tu..kakaka

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

undi jak dorng ni, mesti bagus punya...

joe, nadzley, syed muhamad alqap, mohd sharam, tn matlen

Hidup semuanya..

Mr Loba Loba

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

calon yg sy undi nie mr joe, liza,syed muhamad alqap,matlen dan rynel,hopely dorg dpt la msuk top 5

Badungan

Anonymous said...

pantang laksamana brundur sblum blawan,pantang laksamana bmegah sblm ke gelanggang gagah..tak kan melayu hlg d dunia,tak kan melayu kalu xtahu makan nasik..undi laksamana hnya utk laksamana krmb

Panglima hang joe
Panglima hang bob
Panglima hang alqap
Panglima hang liza
Panglima hang matlen

Undi pos ini oleh
LAKSAMANA SUNAN

Anonymous said...

mcm2 la kmurang ni.ada undi smua,ada undi ala2 memasak,ada undi ala2 pahlawan..uhuh

Anonymous said...

undila gandingan penggerak rakan muda tbaik suatu ketika dulu, saliah hj mudin (kimanis), mohd halbh abd hassan (beaufort), faizal ag piut (sipitang)...jasa dan kenangan bsama mereka tetap tpahat d hati naluri..tahniah jgk mereka kerana kini mereka sdh mpunyai kerjaya sendiri,kak saliah kini pen.pgarah d LKIM, bro halbi kini mjadi pgawai d kmenterian kwangan n bro faizal kini d ptubuhn pladang,lahad datu..

From
Roslina

Anonymous said...

aiseymen roslina, retro pla ko ah..kekeek..relax ba..

Kelab Rakan Muda Beaufort said...

DIUMUMKAN BAHAWA PEMBERI KOMEN YANG BERNAMA

01. HANTU

DENGAN INI ANDA DIGANTUNG DARIPADA MEMBERIKAN SEBARANG KOMEN DI DALAM LAMAN BLOG INI SELAMA 2 BULAN BERMULA PADA HARI INI. SEBARANG PENULISAN KOMEN DENGAN MENGGUNAKAN NAMA ATAU NICKNAME LAIN, MAKA PIHAK ADMIN BERHAK UNTUK MENAPIS TANPA PREJUDIS. SEKIAN DAN TERIMA KASIH.

ADMIN@KRMB

Anonymous said...

congrats to admin. so long time i am waiting for that..to hantu, say good bye..plez change u attitude to positive side..tq

One In A Million Teen In Sipitang

Anonymous said...

PERINGATAN UNTUK SEMUA ORANG. HARAP UBAH KEPADA TINGKAHLAKU YANG BAIK.

NOORDIN MAT TOP
The Bomber Man In Memory

Anonymous said...

atuqui..hantu2..

Lintah Darat

Anonymous said...

untuk mendapatkan kuasa batin yang mantap undilah tok2 batin..

tok batin kahar
tok batin suardi
tok batin alkap

serta 2 orng pembantu tok batin

rayan
aji

bila lagi kamu buat gimik..aku dengar ada ilmu baru lagi...tunjuklah sama kami...


..pengikut tok batin..

Anonymous said...

kami dari long pasia mengundi kami punya FC

kahar
suardi
Sopian
Andi
amrizal

monica

Anonymous said...

lama udah ku cari...puas udah aku round baru skrg aku jumpa bahan2 buat roti sukarelawan ni..maka aku pun membeli

kahar,gee,bob,suardi, dan mila

untuk dijaikan hidangan...hehehehehehe

ipui

Anonymous said...

i vote

kahar
suardi
bob
gee
helmi


stongkol

Anonymous said...

kami dari giat mara mengundi geng tok batin...

suardi,kahar,alkap, lipah n aji


giat mara

Anonymous said...

so mo undi cikgu danial,suardi,zaimah,kahar dan helmi...


-sungai padas dah banjir-

Anonymous said...

undi untuk keamanan, peace no war..

1. joe
2. nadzley
3. noralizawati
4. rynel
5. bel

peace of the peace
beaufort

Anonymous said...

dayang rizuana
rezuan munap
azrul azwan
rahim
ros

bongawan mari

Anonymous said...

undi

matlen
joe
liza
alqap
nadzley

yeehhaaa....
walanawala

Anonymous said...

undi kamu jgn x undi..

nadzley
alqap
sharam
joe
bel

huhuh
hulk Ogon

Anonymous said...

undi la durng inii..

matlen
nadzley
rynil
beal
joe

hidup krmb
samaran

Anonymous said...

nadeli
matelin
renelel
bealel
lizaza

klon-hantu

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

1.suardi
2.bel
3.ayie
4.dyg
5.renel

api neraka-
no one-

Anonymous said...

undi

joe, liza, syed alqap, rynel, sharam

undi la mereka
yohan

Anonymous said...

opusunut taling taling majaku ni kala sanda pilitah nah kin

mangundi sa toh noh kilai

muhd junidin
noraliza
azrul azwan
sharol
mohd bel

antaya makalu lu kana

saramsam

Anonymous said...

undi ni khas utk mereka yg byk bkorban utk rakan muda slama ini..

1. junidin
2. sharol
3. nadzley
4. rynnille
5. halbi

Antonio Nicosia
Jabatan kerajaan

Anonymous said...

LIZA
DAYANG
MILA
FAZURA
MEL

UNDILAH AWEX RAKAN MUDA NIEE..

RAKAN MUDA MAN

Anonymous said...

kami mengundi barisan pelapis krmb, barisan masa depan...

Syed muhammad alqap
mohd sharam
izzat
rozaimi
& mira

new comer of krmb

Anonymous said...

undi urang2 lama bagus
mohd halbi
rynel
zaimah
liza
joe

kami sokong urang lama

uz..

Anonymous said...

undilah mereka2 ni

ayie
suardi
bob
helmi
gee


lumpur hitam

Anonymous said...

suardi
kahar
bob
zaimah
gee

lintah darat

Anonymous said...

helmi
jali
suardi
kahar
hardi

lin

Anonymous said...

sebagai peminat mu aku undi fan of mu ja hehehe

suardi
dayang
joe
kahar
alkap

mu pasti juara

Anonymous said...

kami mau undi

kahar
bob
gee
wan otai
suardi

zl

Anonymous said...

sa undi suardi,kahar,helmi,jali n bob


raot

Anonymous said...

waaaa....sy 1 urg la,,kmu semua ramai2 lwn sy,,,kikikikiki,,,,,,









MR>BINGKAI BLACK

Anonymous said...

PERHATIAN SEMUA SUKARELAWAN DI JEMPUT DTG PROGRAM YG HEBAT INI,,,SAYA DA BOKING TICKET UTK KMU URG,,kikikikiki............

MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA,,
BEAUFORT BOLEH!!!!!!!!!!!!!!





MR.PRESIDEN

Anonymous said...

bila futsal ne??
kt mna tmpat diadakan tuk futsal ne??
kmi berminat nk ikt..



kymemaru

khanafie said...

assalamualaikum...

wow..
wow..wow..:)

sy pun nak undi jg ni..
undian sy muktamad...
utuk 1 MALAYSIA...dn
1 KELAB RAKAN MUDA BEAUFORT..

sy UNDI..
1.BEL
2.NADZLEY
3.RENAL
4.JOE
5.NORALIZAWATI

nahhh...
tu yg sy unti...
bab sy pcya dngar drang berlima..
ok...neneneen..

hdup 1 MALAYSIA
hdup 1 KELAB RAKAN MUDA BEAUFORT..

OK...heheheeh...!

Anonymous said...

undi
joe
mila
sarol
renel
bob

jombonan

Anonymous said...

Admin, ska nini mliat mua biskita atu.. Mcm nda sanang plang ati nini ani.. Apa2 pn admin i love u la.. Belikn nini selipar jipun saiz M ar admin..

Anonymous said...

i love u bob..i tetap undi u wlupn u nda tahu sapa i..