Tuesday, November 17, 2009

PERTANDINGAN BADMINTON PERINGKAT ANTARA PARLIMEN TAHUN 2009


Serlahkan bakat anda di sini..................................................


Salam Rakan Muda & Salam 1 Malaysia,

Perhatian kepada semua kaki-kaki badminton, sekarang tiba masanya untuk anda menguji kebolehan anda dalam sukan badminton. Pihak Pejabat Belia & Sukan (Persekutuan) Bahagian Beaufort akan menganjurkan Kejohanan Badminton Peringkat Antara Parlimen Tahun 2009 yang akan diadakan seperti ketetapan yang berikut :-

Tarikh :21hb November - 22hb November 2009
Masa : 8.30 Pagi hingga 5.00 Petang
Venue : Dewan Badminton, SK St John,
Pekan Beaufort.

Pertandingan ini adalah terbuka kepada semua warganegara Malaysia yang berumur 15 tahun hingga 25 tahun (Rakan Muda). Kejohanan ini hanya mempertandingan kategori perseorangan lelaki dan perseorangan wanita sahaja. Yuran penyertaan adalah RM 10 untuk perseorangan lelaki dan RM 8 untuk perseorangan wanita.

Harus diingatkan bahawa tarikh tutup penyertaan adalah pada 19hb November 2009 jam 5.00 petang. Borang-borang penyertaan boleh didapati di Pejabat Belia & Sukan (P) Bahagian Beaufort atau menghubungi Pegawai Penyelaras pertandingan, En. Abd Aziz Ason di talian 087-211625. Cepat, jangan lepaskan peluang keemasan ini. Hadiah menarik menanti pemenang.


Ringkasan Pertandingan :-

Kategori Dipertandingkan : Perseorangan Lelaki & Wanita
Tarikh Tutup Penyertaan : 19hb November 2009
Cabutan Undian : 20hb November 2009
Venue Pertandingan : Dewan Badminton, SK St John,
Jalan Jempangah, Beaufort.



* Pencalonan untuk Anugerah Sukarelawan Terbaik Pilihan KRMB boleh dibuat di dalam post ini.

39 comments:

Anonymous said...

wa banyaknya program krmb, tahniah...

LAN

Anonymous said...

Undi lah bisidia ani

BOB
TIDOI
KARDI
UST NORDIN
JASLEE

JAMBATAN KG BRUNEI, BUKAN JAMBATAN BEAUFORT AH...

Anonymous said...

En aziz, tiada kah limit untuk setiap penyertaan?

Joslam

Anonymous said...

UNDI KAMI UNTUK

MOHD HALBI & ISTERI
FAZLI AWANG
SAIDOL TASIP
CIKGU DANIAL MUSA

BADAN PENGAWAS SMK MENUMBOK 2000

Anonymous said...

yala banyak program tapi kelab belum lagi ada kelulusan akaun.. dengar kata kelab kimanis ada akaun sudah, betul ka?
kalau betul tahniah dari saya dan kawan-kawan saya, kalau tak betul erm.. teruskan usaha anda.. tapi KRMB bila lagi arrrr... tidakkan busy pasal program akaun tidak terurus.. Blog KRMB selalu yang terbaik, tapi rupa-rupanya lembab juga ya.. erm... panas setakat di blog sahaja tidak juga guna...


Ramly

Anonymous said...

lucu c ramly ni, psl akaun pn mo kecoh..xda hal pn, tu masalah bkn ahli yg ptt urus, biarla pmimpin krmb & phk pgurusn yg urus, x pyh la kta sbg ahli & pgunjung blog ni sibuk..btul kan?

LAN

Anonymous said...

"dengar kata kelab kimanis ada akaun sudah, betul ka?
kalau betul tahniah dari saya dan kawan-kawan saya, kalau tak betul erm"...

inila komen dr TUKANG PROVOKASI di blog KRMB buat masa ini..

sa menasihatkn kepada ahli krmb spya x pyh layan manusia ini. cemburu tdk tentu psl. dia pn x pasti kimanis dh urus ka belum, ada hati pla ko rosakkan nama baik krmb, talur2...

Orang Kanan Presiden KRMB

Anonymous said...

ala, c ramly ni xkan kamu x kenal, dia kn 'org2 yg mngaku keluar blog' hmpir sbulan lalu...biasalah dh x laku, keja cari psl sj la...tu ja la, dtg blog guna nama lain..huh..hipokrit...

Lintah Darat

Anonymous said...

AKAUN X AKAUN, TU BKN MASALAH AKU, YG PNTG KELAB AK BT PROGRAM TU LBH BAIK DRPD FIKIR PSL AKAUN TU, TU BIARLA ORG BERTANGGUNGJAWAB BUAT, YANG P SIBUK WATPA..BETUL2 TIADA ISU..

YANG MEMBENCI PROVOKASI

Anonymous said...

undi joe, nadzli, liza, alqap & renel peter.

sulaiman akhlaken

Anonymous said...

matlen sarudin dan nadzley adalah pilihan tepat...undila mereka

PJKN Kimanis

Anonymous said...

sa tgk ja blog ni slama ini,syukur alhamdulillah smuanya ok dan tenang skng wlupn ada jgk yg cuba2 wt hal..hdup krmb..

Professor Malam

Anonymous said...

undi la mereka ini

sharol
rynel
hardi
liza
joe

nordiana shafie
SMK Bft

Anonymous said...

matlen
helmi
sharol
joe
sharam

muktamad ni

aman khan

Anonymous said...

ezwan salleh
sharol saiman
matlen sarudin
rynnille peter
nurul hardy

balan-balan

Tampilahut said...

this is not working anyway...
shouting n fighting isn't solve anything..even ur'll make its getting bigger..face it man,be a big guy with brain,not just a BIG ball!
talking all shit,just like killing n stabbing someone back,isn't worthly for ur?
if someone,i mean,the outsider see n read all ur so-called voice-of-purity-dirty-minded?
what they gonna thinking bout it?
just a piece of shit ya?
a huss?
so,this is my advice for ur'll out there...
be positive...
plz give ur'll best idea,something extra from ur'll,i know...
your all are the best!
do it!

FRIEND

Anonymous said...

yaa..FRIEND..drpd kondem org bgus kan bg idea sma2..tmpil ke hadapan dr trus ckp2 tp x mau dedahkn diri, tu kn bdaya org pnakut kn...

FRIEND LIKE U

Anonymous said...

huhuhu..relax la bah..yg pntg krmb majuuu..ooyeeaahh..

Anonymous said...

undi matlen sarudin, nadzli, joe,
rynel & sharam

yahuuuu
go go go...

Anonymous said...

matlen
liza
joe
rynel
sarol

krmb the greatzzz

Anonymous said...

RAMLY!!!!!!!!!!!!!!

kmu tiada haj2 mahu tanya2 pasal akaun KRMB,npa jgk maw tanya2,,,itu urusan sy,jd biar sy yg urus,,stau sy akaun smua siap da,,pa jgk problem ko??tanya depan2 sy klu maw tahu,klu tidak tahu apa2 perkembangan jgn maw cbuk2 pasal urusan org lain ok!!!!!!!1


MR.PRESIDEN

Anonymous said...

RAMLY!!!!!!!!!

bgus lg ko cbuk2 pasal kwn2 ko d kimanis,,jgn tau ckp klu tidak tahu,,,tiada guna jgk ckp melalui blog,,ckp dpn sy len kali,,

MR.PRESIDEN

Anonymous said...

c joe mangganas....d sn la..steady ko joe....bila presiden sda bbunyi....awas...

-kursus d pahang-

Anonymous said...

tu la tu, br tahu nah presiden sdh marah2 tu...uhuh..

bob
rahim
danial
jasli
hamzah

brunei supersub

Anonymous said...

syed muhamad alqap
matlen
rynel
liza
azrul azwan

najib razak punya fans

Anonymous said...

junidin
sarol
helmi
bob
rynel

pontianak sundal subuh

Anonymous said...

ohohoiiiiiiiiiiiiii....

ezwan hj salleh
matlen
renel
liza
helmi tuah

daud berkilauan

Anonymous said...

mumbai station voted

bob
renel
matlen
joe
sarol

Anonymous said...

joe, sarol , hardy, liza , dayang

buron man

Anonymous said...

joe
liza
nadzli
bel
renel
alqap

hujan panas

Anonymous said...

ezwan salleh, noh isir, junidin jamlan, renel peter, nadzli harith

karspersky

Anonymous said...

wan otai
wan pengakap
bob
helmi
dayang

in tren

Anonymous said...

SALAM

PERSATUAN ALUMNI PJKN NEGERI SABAH SEBULAT SUARA MENGUNDI :-

KEM KOMANDAN TERCINTA, LF MUDA MATLEN SARUDIN, SAUDARA MOHD NADZLY HARITH, NURHAFIZAH MUHAMAD, DANIAL MUSA DAN ABD RAHIMM JALANI

GOOD LUCK DARIPADA KAMI

Anonymous said...

JUNIDIN
NORALIZAWATI
SHARAM
ALQAP
HELMI

BRONSAN HENRY

Anonymous said...

wan salleh, wan sidek, saro, hardy, helmi ruah

ibnor wawasan

Anonymous said...

joe
liza
nadzli
renel
bel

mantap jo

Anonymous said...

bel
ezwan
liza
joe
sarol

lampu merah of the week

Anonymous said...

bha...
esteady ko presiden...
cam ne lh...
ngam suda ne..



FRIEND

LoveHate00 said...
This comment has been removed by the author.