Wednesday, September 23, 2009

STATISTK PENGUNJUNG MINGGU INI


Sedikit peningkatan berbanding minggu lepas....


Salam Rakan Muda,

Statistik pengunjung blog menjelang sambutan Hari Raya Aidilfitri pada dasarnya adalah memuaskan dan terdapat peningkatan daripada minggu sebelumnya. Sepanjang minggu bermula daripada 14hb-20hb September 2009, pengunjung blog lebih banyak membincangkan perkara yang berkaitan persiapan menjelang Hari Raya. Berikut adalah statistik :-

Jumlah Pengunjung (Yang Memberi Komen) : 28
Pengunjung Yang Paling Banyak Memberi Komen :
Cili Padi & Professor Malam (19 Komen)
Jumlah Komen Berbentuk Cadangan : 10
Jumlah Komen Berbentuk Teguran : 11
Jumlah Komen Berbentuk Pendapat : 13

Pengunjung Paling Popular :-

Cili Padi
Professor Malam
Ular Sawa Selagon

Pengunjung Baru :-

Culan
Beaufort


Pihak KRMB mengucapkan jutaan terima kasih atas sokongan anda ke atas laman blog KRMB ini. Teruskan sokongan anda dan jangan lupa untuk sentiasa menjenguk dan melayari laman blog KRMB ini dari masa ke semasa.

173 comments:

Anonymous said...

cili padi bila ko open house kmi mau pigi rumah ko ni..


rOcK-kApAk

Anonymous said...

BaH kaMU Pi La haRI JumAaT Ka ATaU haRI SaBTu MaSa KonVoi Tu...Sy AdA DI RUMaH...cAll 0138708421...

CILI PADI

Anonymous said...

sa pigi sok la cili padi p rmah ko, rmh ko d mana? ehh

Professor Malam

Anonymous said...

wei sapa2 yang mau derma darah, esok kamu p srjk kung ming, beaufort d pekan beaufort, ada kempen derma darah hospital beaufort..datang jangan nda datang..masa dari pagi jam 8 sampai tengahari...sumbangan anda amat dihargai

BeL stuFF co Ltd
Menumbox City

Anonymous said...

mr bel, sa mmg plan mo p tu sok..sok sa p derma gak tu...

Professor Malam

Anonymous said...

KalAu Nak P RumaH sy Call No Di AtS...


CILI PADI

Anonymous said...

ciLI paDI, maCAMANA koNVOI kaMU taDI, OK kaH? mesTI beST kaN

jamBATAN beauFORT

Anonymous said...

hyee,,yup, how about convoi raya by krmb? i hope ur enjoy and happy with the program..tonigh miss nurul will be make a open house, so i invite on behalf of miss nurul to come to her house in sipitang until 10pm ok

One In A Million Teen In Sipitang

Anonymous said...

OIAM, i so late la inform to me..i br balik dr sipitang td, klu x bleh i singgah td..

Up Town GuRL

Anonymous said...

KonVoI KemArIn Ok BaH...CumA YanG daTAng Mr P, Mr BeLL, mr AlQaP, Mr SHaRol, Mr KaHaR, Mr SuARdI, Mr NadZlEy..Tu Je...

CILI PADI

Anonymous said...

Yaka?jd ka konvoi?atau sengaja mau cover pihak yg bertanggungjawab?sengaja mau simpan buruk seseorang.ramai lg sukarelawan lama n baru?knp dorg x ikut?atau xdpt info lgsg dr pgerak tersayang 2?aduh,sudah2 la mau cover kelemahan org ne.tgk skarang,sapa yg malu?krmb n keluarganya jg..bt pgerak rakan muda,renung2kn la kesilapan sendri 2..
Ms.dare

Anonymous said...

cili padi jgn ko ko cover line lah...aku nampak bah rm suardi di tamu...ko cakap ja konvoi tu x jd jgn mo tipu kami..apa ko ingat kami x tau ka..

Saya x terkejuk kalau konvoi tu x jadi dari awal lagi saya dah x yakin konvoi tu x jadi..

Miss pengerak lain kali kalau mau atur konvoi buat lah betul2...jgn main suruh mr kahar yg seting...dia bukan pegerak pekalah sikit bah dengan sensitiviti kami ahli KRMB...Penat saya sedia kat rumah tunggu kamu semua tapi xda sampai sampaikan family saya cakap kamu sengaja menyusahkan orang...kalau x yakin jgn buat...

Ahli KRMB yg kecewa.

Anonymous said...

cili padi jgn ko ko cover line lah...aku nampak bah mr suardi di tamu...ko cakap ja konvoi tu x jd jgn mo tipu kami..apa ko ingat kami x tau ka..

Saya x terkejuk kalau konvoi tu x jadi dari awal lagi saya dah x yakin konvoi tu jadi..

Miss pengerak lain kali kalau mau atur konvoi buat lah betul2...jgn main suruh mr kahar yg seting...dia bukan pegerak pekalah sikit bah dengan sensitiviti kami ahli KRMB...Penat saya sedia kat rumah tunggu kamu semua tapi xda sampai sampaikan family saya cakap kamu sengaja menyusahkan orang...kalau x yakin jgn buat...

ingatkan raya ni akan menjadi titik tolok untuk KRMB menjadi semakin baik rupanya hampeh

Ahli KRMB yg kecewa.

Anonymous said...

CILI PADI JANGAN LAH MAU COVER PENGGERAK 2 TIADA GUNA JUGA SEMUA ORANG SUDAH TAHU PENGGERAK KRMB KERJA TIDAK BETUL..
KONVOI TIDAK JADI SEBAB PENGGERAK YANG PENTING KAN DIRI..


rOcK-kApAk

Anonymous said...

KEPADA

SEMUA AHLI KRMB

SAYA MENASIHATKAN KEPADA SEMUA SUPAYA TIDAK MENGAMALKAN BUDAYA TUNDING MENUNDING SESAMA KITA JIKA BERLAKUNYA SESUATU YANG TIDAK DIINGINI. SAYA BERHARAP SUPAYA TIDAK ADA PIHAK YANG DIPERSALAHKAN, SEBALIKNYA BAGUS KITA BERBINCANG DARI HATI KE HATI KENAPA HAL INI BOLEH BERLAKU. SEPERTI CADANGAN JAMBATAN BEAUFORT IAITU SUPAYA PEMIMPIN KRMB DAPAT MENGENALPASTI PUNCA DAN MASALAH HAL INI BERLAKU SETERUSNYA MENCARI JAWAPAN DAN LANGKAH TERBAIK UNTUK MENGATASINYA PADA MASA AKAN DATANG. ITU LEBIH BAIK DARI KITA SALING SALAH MENYALAHKAN SESAMA KITA. SAYA HARAP HAL INI BERHENTI DI SINI SAHAJA DAN JIKA ADA RASA TIDAK BERKENAN DI HATI, APA KATA KAMU EMELKAN KRITIKAN KAMU PADA SALURAN YANG TELAH DITETAPKAN, KAMU MENGATA DI SINI SAMA SAHAJA MENABUR PASIR DALAM PERIUK NASI KRMB.

NOORDIN MAT TOP
The Bomber Man In Memory

Anonymous said...

awu tah tu ahli krmb yg kcewa..andangny smua pn kecewa bah nada konvoi kan tahun ani, kamu juga bekurapak kan konvoi ani program tahunan krmb, tahun ani nada memang tah frust bah tu..atu tah ambil ja iktibar apa yg patut, mana yg nda baik atu baiki saja, yang baik atu kamu bagi baik lagi ah..bah, bisai2 ulah atu

Ular Sawa Selagon

Anonymous said...

aiya..
lu olang tarak konvoi a..
aiya a..
tara apa la a..
nti raya cina a..
lu olang buat konvoi a..
dapat angpau a..
aiya...
sabar2 a..
aiya...

Lim Tat

Anonymous said...

HeLLoooo...janGan KiTa naK tudUH-menUdUH taK TeNTu PaSaL...sy CaKaP beTUl YanG pi Tu Je YanG sy CaKapKaN...Mr Tu Dia aDa kaT TaMU...tenGAharI Dia JoiN JuGa P RuMaH mr KaHaR...TaPI KiTa PiKiRLaH senDirI...KiTa caKaP ORaNG...aDakaH KiTa sendirI P JoIN tu KonVoi...KaLaU taK P...DeNGAn alaSaN2 ADA MaSaLah Ka...aDa ProGRaM ka...taK KiSaH...taPI aPa SaLaH TaK baGI KeUTaMaaN kePaDA KRMB...janGAN MaIn menUndiNg TeLunJuk Je...KaLaU penGeRAK aDa MaSalaH...GitU JuGa KamU YanG TaK DaPaT joIn...SO KiTa seruPa...jaDI JanGaN maIN TunJUk SiAPa YanG SaLaH...k...

CILI PADI

Anonymous said...

KiTa SeMUa SeRuPa...Je...seMUA Pun aDa je aLaSaN TaK daPaT pi...TaPI kaLaU ORaNg laiN taK p...kaMU DaH c Buk2...ReLex laH GeNG...janGan BaGi PaNaS BlOg k...


CILI PADI

Anonymous said...

Salam....
adeh paning plak kmu..pasal konvoi pun mau timbak2..ari raya pun mau gaduh2 lagi..udah minta maaf tapi buat gaduh blek..huhuhu..apala 2 kunun???...mmg ada juga kbenaran komen pihak2 tertentu tapi kita ambil pro n kontra la bha...jgn tau cari salah n mbina masalah jak kn??
apa2 pun, kc setel ja masalah ne capat2 aa...da.....
Kazuma

Anonymous said...

ala lek la..nda jd konvoi ka..nda pa tu nant ujung thn kmurang konvoi dtng rmg aku d jmpangah k...to geng2 sory nda t'dtng p braya rmh kamurang..jnji dpt jmpa kmu la br pn kijap kn mr presiden,bel,nazly,sharol,L-me,jali n crew2 tmn wawasan,suardi n len2 y aku ada ada tjumpa tp nda mention nm...kijap ja ba aku blk...nda dpt lm2...

samurai

Anonymous said...

samurai...
ko aa btul2 tekuyung owh...ada blek bft pun nada sound2.jahat tul ko....huhuhu..karang ko pulang kmi bls dendam..hahahha...

kazuma

Anonymous said...

samurai..ko n-i mcm tapir selisma ba..cakap nda dapat cuti tp pulang pla ko ah..ktawa2 lg ko d komwel ah..kekeke..lps tu bwa kereta ckp nek fligh pulak tu..aduuuuu....ngapa kian ia mcam atu..kekekeke

Pedang Tumpul

Anonymous said...

bkn gtu ba kazuma...nant tmbh ko mengaus ak nda tpg rmh ko mcm c joe...nda sngaja ba..blk pn mrayau ja keja p jmp geng2...nda lm ba aku blk..ko ne pn..nda pa la ujung thn kmurang serbu rmh ak pl k..hehehee....nant ak arrange ramah tamah krismas krmb port d rmg ak...heheh....

samurai

Anonymous said...

steady ko pdang tumpul..planing mgejut ba tu..mnada plan mo blk skali last2 venture ja jln ma penggerak mukAH tu..best ba driving..mcm mo pacah pinggang dlm keta ja...

samurai

Anonymous said...

samurai...2 baru aku yg hantam ko..blm lagi c cili padi..ia cakap ko teberee d ari krismas..wawawawa...baru ko tau...owh..ko p jmpa c petrol aa..tida mau jmpa kmi uda aa...huhuhu...kaciwa aa c salipar n geng...ui ko tau ka?? ne info tkini..c petrol dating dgn c cili padi owh...kahkahkah...c petrol pun mrajuk ko nda jmpa dia..huhu..

kazuma

Mr Presiden said...

ahahaha lek ja ba aku tu..nda dpt mo pnuhi pmintaan ba..surie la geng2 anak2 sidek skalian..hehe..
ohoho curang c petrol ma aku ar...nda pa ko....sapa suru dia nda kc tgl cntact no dia...klu nda ada jg ak cntact tu bw lepak2 braya ka....hahahaha.....

samurai

Anonymous said...

yaba, c petrol merajuk sudah tu, dia ckp dia akan mengalihkan cintanya pada c cili padi..hahahah..matai lah ko geng, tu la balik pun senyap2 ja, baru menipu lg tu..hahahahahahahahahah...

BeL StuFF cO Ltd

Anonymous said...

waisey gtu pl ar...nda jg ba...ko ne pn..biar la petrol tu..curang sda dia ma aku tau...hahahaa..jalan kaki tgh jalanraya la aku ne..manatau dia kasian ma aku....hahahhhahahahaah...ooooooopppppssssss........surie teda kaitan y idup o y cedera parah o y pengsan d tpt kjadian...manada aku buyuk ba..hehehe..jmpa jg ma kamurang kn br pn kijap...

samurai

Anonymous said...

ah manada ko jumpa member, member2 yg jumpa ko..ko ni kan mcm paus landing di padang pasir jak bah..ngah2..

BeL StuFF Co Ltd

Anonymous said...

Oi KanTui Ko LuPaKa KO SuDaH penCeN JadI Mr P...ko MaU peGanG SaMPaI maTI Ka...Tu JaWaTaN...kanToi...oooo...BaLIk pun TiDaK SinGaH ruMaH...daH tu NDa BaGItaU g Tu...BWaakkk...

CILI PADI

Anonymous said...

ada ba aku p jmpa...aku p kontek jg kamurang kn..ya ba mcm apa ja..da la rmh mcm otel.. blk utk tdr ja..panat mgayau eh....asl ada lepak sm kijap kr oret la kan..

samurai

Anonymous said...

ah teda..nda asi bah tu..tu la menipu lagi ko kan kana bantai ko habis2an..nti ko blik bwa pesona ko tu kami bakar ramai2 wat program rakan muda masyarakat (bakar kereta)...

BeL StuFF Co Ltd

Anonymous said...

SaMURaI...SedI ooo...TaK JumPA Ko...BeTul Tu...C BeLL BiLanG Ko teKuyUng...KernA C Ruk...InDa MaU KeLuaR...kaRau...


CILI PADI

Anonymous said...

auto sign ba ne gaman..ko ar cili padi...nda la smpai mati tu jawatan...kalu kuli sampai mati mo aku jawatan tu..ko nda bka pntu rmh ko ba cili padii..klu nda mmg aku singgah sda tu..ko pn nda sound2...

samurai

Anonymous said...

samurai, ko jangan jd mcm presiden krm jiran kita tu, smpai skang nda lepas2 jwtn dia tu, smpi becucu kali baru ia kasi lapas..tu pn sama cucu dia tu..hahahaha

BeL StuFF cO Ltd

Anonymous said...

NA....
APA KO RASA SAMURAI???mmg ko tekuyung laa...wawawa...tekuyung buruk..begiuk dalam karang..bagus kau tidak balik kalau alang2..bawa virus tekuyung selesma je..

suardi @ tekuyung ensom

Anonymous said...

jan kc bakar ba..ko ar..kolot jg idea tu..bgs ko bt grafiti ka d keta ak..aku mo y teruskan 1 malaysia mamat rock jiwa kacau...hiihihihi...ko tu cili padi y nda sound2 lokasi ko..klu nda mmg aku try my best ba tu p jmpa....

samurai

Anonymous said...

hehehehe..besa la..lek ja ba...tmpat aku ba tu mn bule aku nda balik....tda hal tu tekuyung ba..asl jan jd belukun sda la suardi....hehehe

samurai

Anonymous said...

jan ko panas bah geng..hehehe..tu bah durang2 ni panaas ko xda singgah p rumah durang..apa barang, CHELSEA KALAH 3-1, DIULANGI CHELSEA KALAH 3-1, 3-1, 3-1,3-1,3-1,3-1, BIKIN MALU OWH KALAH DENGAN WIGAN LAGI TU, TEAM AMBUK...HAHAHA

BeL stuFF cO Ltd

Anonymous said...

sorie la nda tround rumah kamurang wahaii anak2 sidek sekalian ar..tau ja la y balik sikijap ja ne...nda dpt lm2..nant la aku p roound rmh kamurang ms deepavali ar...hahah..nda pa tu aku da tau klh bila keeper babal y ganti....

samurai

Anonymous said...

semuraii ko arr banyak tipu owh..ak tggu ko kat umah batang hidung pun nda nampak apa tah lagi tahi hidung haram


dyg@memeng

Anonymous said...

HuuHuu...APa BaRANG CHelsE...kiTA rAng mu BA...AsENaL PUn aPa BaRAnG...KiTa maU MU...MU...MU...


CILI PADI

Anonymous said...

ok2..surie2 ba..nda sngaja...knyang pl ari ne kn km kc ambur ma aku..kimbetz tol.....

samurai

Anonymous said...

buruk la MU..pa barang MU..


samurai

Anonymous said...

Samurai...2la akibatnya trun bopot indA jmpa member..huhuhu...lain kali buat lagi..kaw2 la ko kna pasne lagi.baru kmi tu..balum nadzlet dan angkatan lain lagi...wawawawa........

kazuma

Anonymous said...

ko nda datang rumah member, sebab tu kami kasi kanyang ko dengan umpat kejian dari kami..hahahahah...

APA BARANG :-

CHELSEA
MAN UTD (MANUK)

DUA TEAM NI SAMA JAK BAH, LAWAN TEAM BUDUH KALAH, LAWAN TEAM KUAT MCAM KAMBING BUASIR JA

BeL StUFF Co Ltd

Anonymous said...

ala teda epek tu kutukan kamurang tp pa2 hal pn mmg surie ja la..klu aku dtng p rmh kMURAng Pn bkn jg ko bg duit raya kn...at least ada jjg pkai byr mnyak keta aku..hahaha...nazly aku smpat p round...y kamurang2 ne y nda smpat...

samurai

Anonymous said...

Ko TaU ka SIaPa KaLahhhh...???CHeLSe...CikGuuuu...SIaPA...????Chelse CikGuuu...


CILI PADI

Anonymous said...

oii kalau sudah kalah 2 diam2 lah..
macam sitahi plk ko arr MU tetap di depan arr..

Anonymous said...

ooo..mata duitan pla ko ni kan..hahaha..tua bagak sudah ko tu bah mau d bagi duit raya..kakaka..wei aku mau bagitahu ko satu rahsia bah..rahsia besar...

KO TAHU KAH CHELSEA KALAH DI MALAM..HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHA

BeL StuFF Co Ltd

Anonymous said...

ok la tu..kalah ngan wigan nda pa asal jan kalah ma burnley...team ayam pn bule kalah...ajaib2....

samurai

Anonymous said...

SAMURAI...
owh...gitu la ko kan..p beraya mau pok duit raya plak.ko 2 kalo kawen kan, 9 udah anak ko...mau lagi duit raya..aik geng..uda beli keta..mampu la beli minyak keta.nda kan 2 pun mau cover guna duit raya...lucu jg ko geng???hahahha...
jangan kedukut bha...ko ada keta pun nda ajak kmi nek sama...amcm mau cover mnyk??hahaha..

kazuma

Anonymous said...

tua bangkak dah ko 2 jangan lagi minta duit raya..
cukup2 lah kami bagi duit raya untuk budak2..


dyg@memeng

Anonymous said...

MurID2 SiaPa Di ATaS CaRta...MU CikGu...DiBaWaH sikIt...CHeLse CiKgU...Di BaWaH LaGI...YanG DI BaWaH LaGii...AsENaL CikGu...PaNdaI MuriD2...


CILI PADI

Anonymous said...

SAMURAI...
masak ko kna kutuk ari ne...wakakaka...huhuhuhu..terima la pembalasan atas kesalahan ko...wakakaka..

Kazuma

Anonymous said...

hui..ko tahu ak durang mumy sudah masak banyak ow tunggu ko dtang jak haritu, ko tahu mumy masak nasi beriyani, nasi ayam, satay ayam, brubut, daging, ayam masak merah..fuhhh rugi ko nda datang, mumy cakap nda payah la ko beraya p rumah 20 tahun lagi..kekekekeekek

ehh..aku lupa mau bagitahu ko, CHELSEA KALAH BAH 3-1...hahaha

BeL StuFF Co Ltd

Anonymous said...

kazuma...mest la ba mo duit raya...bg2 ba harta tuhan ba..ko ne pn...jd ko igt ko mo nek keta pok free ja la...sng ka ko igt...hahaa....

samurai

Anonymous said...

yes...perang team bola udah durang...yes2....

Anonymous said...

pada satu hari, pada hari raya pertama, c ayah dan c anak duduk lepak2 di beranda rumah..ni dialog durang dua :-

Ayah : Anak, team apa yang kalah dengan team ayam tu?

Anak : Manchester United, ayah..

Ayah : Team mana?

Anak : Manchester United, ayah...

Ayah : Team apa?

Anak : Manchester United , ayah..

begitulah pertanyaan c ayah sebanyak 20 kali, c anak tetap menjawab : MANCHESTER UNITED, AYAH..

Hahahahahahahahaha

BeL StuFF Co Ltd

Anonymous said...

ahahahahaa....gtu pl ar..bhambur pl mkanan ar mentua ko msk bel..ala rugi la ak nda tdtng tau..klu nda mmg setle tu..tapunnn ja la tau....
kmurang kc hambur ja kutuk tu...ak layann ja suma tau....no hal tu....
ko kazuma smenjak raya ne aku dgr2 jerawat ko mkin mcm gravel pl..nda tau pl info btl ka nda tp c bel y ckp ko gtu....hhihihih



samurai

Anonymous said...

y jd poser sapot bola tu diam2 ja....jan bising..

Anonymous said...

MU LAWAN ARSENAL SAPA KALAH
MEMANG LAH ARSENAL..
MASA KE2 PERLAWANAN SAPA KASIH GOL SENDIRI MESTI LAH ARSENAL KAN..KAN..KAN..MALAM 2 SAPA PANAS ARSENAL KALAH MESTI LAH C BEL
SAPA..SAPA C BEL..SAPA C BEL HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Anonymous said...

cerita tu gantung...tiba2 c nenek datang menyampuk cerita c ayah dgn c anak...

nenek: wahai anak ku dan cucu ku. sesungguhnya yang di bawah itun adalah ARSENAL yang ayam tu...

anak & ayah : ooooooooooooooooooo begitu pula ceritanya...

anak : patutlah ARSENAL di bawah rupanya ayam juga dorg ni..

ayah : kalau mcm tu Chelsea tu mama ayam dan arsenal tu anak ayam

nenek : gitulah kenyataannya cucu dan anak ku

hahahahahahahahaha

liza Jarawat besar

Anonymous said...

Kesimpulan dalam kisah ni...CHELSEA dan ARSENAL team ayam mati


super boroi

Anonymous said...

NEWS SUKAN DARI ESPN :-

Berikut adalah pasukan2 utama Liga Perdana Inggeris yang mengalami kekalahan setakat ini :

Man Utd tewas dengan BURNLEY

Chelsea tewas dengan WIGAN

Arsenal tewas dengan Man Utd...

Emmmm...knapa agaknya Man Utd & Chelsea tewas dengan team buduh ah? sebab mereka team bongol trutama Man Utd yang kalah dengan team baru naik liga..ITU BARU BONGOL TAHAP GABAN...

Hahahahaha...Malu owh..Malu tahap tapir takajut owh..

BeL StuFF Co Ltd

Anonymous said...

samurai...
2la kejadiannya kalo kwn plg kg nda jmpa member...perkembangan member pun ko nda tau...jarawat ok bha..kureng uda..ko la kali makin boroi..kuat makan ja...huhuhu...boroi mcm beliau2 ank 9 urang.jth ranking c kahar oleh ko...wakaka..

Anonymous said...

sambungan cerita tu...

lalu datuk kepada anak & cucu nya pula dtang...lalu berkata :-

Kamu ni anak beranak buduh rupanyan, tengok carta sampai numbur 4 jak, carta epl ada 20 team bah, team paling bawah Portsmouth bah..ayam kamu ni macam Man Utd juga

BeL StuFF Co Ltd

Anonymous said...

tiba2 c datuk pensan sebab di baling dengan selipar jepun yang sudah putus...kesian c datuk jatuh mcm ARSENAL yg ayam mati itu


liza jarawat basar

Anonymous said...

kalau sudah kalah 2 diam2 saja laa arr jangan bikin malu ma kmi niee..arsenal ttap lemah dan sememangnya pesukan yang lemah hahahahahahahahahahahahahahahahh...bikin malu gol sendiri..



dyg@memeng

Anonymous said...

dengan kejadian tersebut maka sah lah ARSENAL team ayam mati...


SEKIAN.

p/s : hak cipta terpiara...sebarang penambahan cerita akan dikenakan hukuman jaruk dan sula lubang idung seumur idup...

liza jarawat basar

Anonymous said...

adui...pya sandi..kamurang ar...bel ko kutuk ja MU tu..aku sapot ko jg...hehehe..best pl men kutuk2 ari ne kan....

samurai

Anonymous said...

samurai...pandai la ko pok silap sana..bab ko kna kutuk tetap berjalan juga aa...jgn ko p pok silap...ko tau ka,chelsea kna bagi can jak bha 2 sma mu..hahaha...

Anonymous said...

alaalla bel...bini pon kutuk arsenal pa barang ne...hiiihihiihh.....ui liza surie ar nda men la boroi2 ne...klu y boroi2 ne ko target durang2 c kahar,beal n geng2 y boroi2 tu...y frame2 tu mcm ko,jie,nazly ma joe..kekkekekeeke...

samurai

Anonymous said...

aku terkejutlah...c kahar pandai pula mau p pejabat...

Anonymous said...

sememangnya Man Utd tu manuk kan, samurai..hahahah..weh ko tahu ka ada team mengaku kuat tu kan, bulih2 kalah dengan team yang baru naik liga bah, sandi bah malunya..ada juga team tu mengaku kuat tapi nda pernah juara liga tanpa kalah bah...arsenal pnh juara tanpa kalah kan, chelsea pnh juara kalah sekali jak bah kan..aduyai bah..team tu sandi bah kan samurai..alala, lawan team BARU NAIK LIGA, BARU NAIK LIGA, BARU NAIK LIGA, BARU NAIK LIGA, BARU NAIK LIGA bah..mcam Kedah kalah dengan Bingkul FC..kahahahahha..

BeL StuFF Co Ltd

Anonymous said...

ya ba kn...ak nda pl phm napa bule klh ma teaM Ayam tu ar....br burnley ba..aiya napa tu ar...aik ak igt setle da chapter kutuk ak rupanya mc on ar...len kamurang ne...hehhee...

samurai

Anonymous said...

2la ko....kan...nda tau perkembangan semasa..aku kuar da dri team frem aa....2la minta puji nda jenguk2 member msa plg kg..ko tatap pmegang carta urang minta puji sekali...

Kazuma

Anonymous said...

oii semurai chelsea 2 sudah kalah 3-1 diam2 lah jangan lagi minta sport arr..MU kasih kasian saja baa 2 bg dulu chelsea di atas tapi bikin malu sapa kalah 3-1 chelsea..sapa kalah 3-1 chelsea kan huhuhuhuhuhuhu..BIKIN MALU...


dyg@MEMENG

Anonymous said...

samurai...

jgn ko tertipu dgn kenyataan c kazuma tu...dia sekarang ni jd pengerusi persatuan frem bergerak semalaya

super boroi

Anonymous said...

kaZUMA....cmana mo jnguk..da la rmh ko d ujung dunia...sandi mo dtng ba...klu dkt oret ja aku tu tau...

samurai

Anonymous said...

uit..bukan c liza tewas ka dalam mesyuarat agung hari tu durang punya persatuan..kalah dengan c GEE..hehehe

BeL sTUFF Co Ltd

Anonymous said...

KO TINGU tu kazuma...brani2 ny ko mo mnafikan y ko ne mc team frame..ohoho...pndai ko mo trick ak ar...

samurai

Anonymous said...

asal nda kalah ma team buduh da la mcm y team burnley tu kan...bule2 kalah..adudui........

Anonymous said...

oi samurai...
rmh aku d ulu pun nda kna banjir kalo air sungai padas naik...daripada area kg ko 2..tpaksa mau tapau life jaket lagi..huhuhu...apa barang...lalala..

kazuma

Anonymous said...

ari tu aku undi liza ba y mng team frame tu..adui bule2 kalah...

samurai

Anonymous said...

kazuma beli undi...tu pasal di menang...

Anonymous said...

kazuma beli undi...tu pasal di menang...liza main politik wang

Anonymous said...

biar banjir asalkan selamat...hahahaha

Anonymous said...

ui geng...ko nda tinguk c liza skarang..chat uda bha dia...kenyataan yg lain 2 konspirasi ja 2...wawawaw...

c boroi...

Anonymous said...

aku ada teka teki...

banyak2 wira, wira mana yang aricond nya panas...

Anonymous said...

MU kalah tidak lah sadis kan seperti mana chelsea di kalah kan oleh wigan berapa 3-1 chelsea kalah berapa 3-1 hahahahahahahahhahahahah



dyg@memeng

Anonymous said...

aku ada teka teki...

banyak2 wira, wira mana yang aricond nya panas...

Anonymous said...

macam aku dapat ditect la wira sapa...macam warna merah kan???hehehe...

Anonymous said...

sanang bah itu, wira c kahar la bah..sudah la panas, bau masam lagi tu, pastu behabuk, kuyak lagi tu aircondnya nda bulih tegagar..hahahhahaha

Anonymous said...

kawan2...jom kita buat program rakan muda masyarakat...kita bagi bersih wira c kahar...

Anonymous said...

panas2 pn jnji wira jg nm tu tau..

Anonymous said...

wira c kahar luar bersih dalam mcm stor buruk

Anonymous said...

wira c kahar luar bersih dalam mcm stor buruk

Anonymous said...

alooo

Anonymous said...

aku ada ptanyaan ne...wui sapa pnya idea y mamat rock jiwa kacau tu...?bole kc pndpt ka ne..?
nant kn bom pl tkt ada y slh tafsir..

Anonymous said...

aku tahu..aku tahu sapa wira merah sb 7200..ekk kereta c kahar plk 2 kan


dya@memeng

Anonymous said...

ko tanyalah penggerak rakan muda beaufort..dia tahu tu..kakaka

Anonymous said...

kereta kahar ka pl tu..astaga br aku tau...

Anonymous said...

ko tanya dengan pengerak rkn muda bft...huhuhuhu..program dia bha 2...

Anonymous said...

ak sponser bli spray putih kc adjust blk bule ka tu ar...heheeh...tourist nmpk nda bgs ba...

Anonymous said...

baru ko tau kereta c kahar aircond nya panas...soi bah tu kereta

Anonymous said...

ak tny d blog la ar on behalf ba...
bila prgm tu..y ada tlibat tu bg2 la info...

Anonymous said...

jangan cakap saja bha geng...buat trus..kmi sapot ja...hehehe...tapi ko sponsor bha kan???hahaha....

Anonymous said...

mmg kahar pkai keta dia p skodeng tu kan

Anonymous said...

mekum...apa cerita kem merdeka tu...

linda

Anonymous said...

c kahar lari menangis2 sudah dia 2..c kahar kana buli hahahahahahahahahahah...


dyg@memeng

Anonymous said...

wira kahar mau kena jual elemennya lari

Anonymous said...

klu stakat kasi putih blk no hal ba..bue seting tu...tp klu biar putih ja mcm y asl tu ak rs mmg ok lg..bhambur ba...adoi...

Anonymous said...

weiiii perhatian...wira kahar masuk icu kurang air sebab tulah aircondnya panas...

Anonymous said...

kem merdeka tanya kahar...biar dia yang jawab....

Anonymous said...

hahaha..wira tu kana jual rm20 bulan2 pn bfikir jua owh..masuk macam berjalan di gurun ja panasnya..hahha

Anonymous said...

nda men la ckp kosong geng....ba ngam la klu ada y sapot tu..sng ati
dgr....

Anonymous said...

Helo Linda,

Kem tu jadi. Kita kan edar borang dalam masa terdekat ni. Tapi saya nak pastikan dulu padang beaufort boleh digunakan atau tidak, sebab padang beaufort dalam renobet.

BAMBARAYON-KAHAR

Anonymous said...

next week ba program ko tu kn kahar..syg nda dpt join tau...

Anonymous said...

Linda dari mana ni? Boleh bagi alamat untuk edar borang atau persatuan cik linda. Atau dapatkan borang di JBS Beaufort.

BAMBARAYON-KAHAR

Anonymous said...

bah kamu, bila kamu mau pulang ni?
jam 3 lebih sudh ni

Anonymous said...

WAH...KAHAR...
sempat lagi ambil kesempatan dalam kesempitan.hehehe...

Anonymous said...

bila2 ja ne mau pulang...huhuhu

Anonymous said...

oii balik lah mengamuk sudah kaling2 nie tau..

Anonymous said...

bila2 ja ne mau pulang...huhuhu

Anonymous said...

WEI KAMU TADI SI KASSIM CAKAP KALING SAMA ANAKNYA, MAKSUDNYA DURANG CAKAP "BILA LAH INI 4 EKOR NI MAU BERAMBUS, CAWAN SAJA BANYAK DI MEJA SUDAH, BERAMBUS BELUM LAGI"..na baik la kita chow

Anonymous said...

karang nangis c suardi tertinggal...huhuhu...

Anonymous said...

bha...jum la berinut..c samurai pun kalah uda.p jamban kali dia...

Anonymous said...

sapa inda terbayar cuci piring arr..
kahar baa aku tahu 2 ko tidak terbayar pi ko di belakang cuci piring

Anonymous said...

C KASSIM BARU JA TADI BECAKAP : INI LAGI SATU EKOR BAJU KUNING, NDA JUGA PANDAI BERAMBUS DARI TADI...HAHAHAHA

Anonymous said...

BAA WEI BALIK LAH KITA..

Anonymous said...

LIZA : JARUK!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

KAZUMA MACAM MANA MAHU SETEL KALAU PENGGERAK XMASUK BLOG..
BENDA NI AKAN SETEL KALAU PENGGERAK MASUK BLOG BAGI TAHU KENAPA KONVOI XJADI
AKU MAHU DIA MINTA MAAF DENGAN SEMUA AHLI KRMB BARU AKU PUAS HATI



rOcK-kApAk

Anonymous said...

hehe..sa lucu tingu kamu smua ni, mcm jak bah..sa rugi nda join td..heheh

Professor Malam

Anonymous said...

The BLUES foREVER..juARA EPL muSIM INI, kepADA peMYOKONG MaN uTD, arSENAL & liVERPOOL, luPAKAn saJA

jamBATAN beauFORT

Anonymous said...

jambatan ini lah aku marah niee..chelsea 2 udah kalah baa 3-1 sapa kalaH huhu chelsea kan..kan..kan..

Anonymous said...

KEPADA

PEMINAT ARSENAL

MARILAH SAMA-SAMA KITA MEMBERIKAN SOKONGAN PADA PASUKAN KEGEMARAN KITA. PASTI ARSENAL MAMPU BANGKIT DAN MENJADI JUARA EPL

NOORDIN MAT TOP

Anonymous said...

apa barang chel, liverfool & arsenal..MU la campin..juara smua piala tahun ni..sa brani btaruh

Professor Malam

Anonymous said...

Salam..
Rock kapak..
Sabarla,kita bg ruang tuk pgerak dlu.bg masa tuk dia.jangan terburu2.kita bg dia masa.mungkin dia ada alasan tersendiri kenapa berlaku kes mcm 2..juz sabar..kita msh dalam suasana rya..mgkn juga dia msh sibuk..kita tunggu sja ya?...
Prof.mlm..
2la ko x p join kmi td.ribut taufan blog ne td dgn perang team bola.ada2 ja.mcm mini reunion yg kecoh..sok kmi dtg lg msuk blog ek..hehe..join la kitorg yg gila byk ne.hehe..
Kazuma

Anonymous said...

KAZUMA BZ KA ATAU SENGAJA MEMBUSY KAN DIRI 2 PENGGERAK 2..
CAKAP SAJA MENGELAK KAN DIRI DARI DI TANYA KENAPA KONVOI XJADI..
LEPAS TANGAN SAJA MACAM BAGITU...




rOc-kApAk

Anonymous said...

KAZUMA OK LAH SUDAH LAH MALAS SUDAH AKU MEMANJANGKAN LAGI BENDA NI,BUANG MASA SAJA..




rOcK-kApAk

Anonymous said...

salam perpaduan buat suma....

huhuhuhu selamt hari raya maaf zahir & batin sy pohon kt suma...

actually sy nk minta maaf la bb konvoi tu...maaf jg bb sy x gtau problem sy kt suma...sbnrnya sy xda kt beaufort masa tu sy ada masalah keluarga kat labuan..admin,en.kahar,pgerak belia dan beberapa org ahli krmb pun sy ada gtau jg yg sy kmungkinan xbraya dbeaufort...

raya 1 & 2 tu sy ada kt beaufort tp raya 3 dan seterusnya sy balik kelabuan...tuk konvoi tu sy minta tolong kt en.kahar tuk uruskan b4 raya g...bukan bb nk lepas tgn tp memohon bantuan dan jasa baik beliau...b4 ni pun sy rasa no tel hp sy ada dsertakan untuk dhubungi sekiranya ada masalah yg berkaitan dgn konvoi...sy tunggu jg tp xda sorg pun mghubungi sy...lgpn sy mang xkenal empunya nickname kt bloq ni....

bt pgunjung yg rasa tidak berpuas hati tu maaf sy pinta dibulan baik ni...sy bukan nk myusahkan korg suma...n 1 g sy bukan la nk jd penggerak kesayangan sesiapa..tp cukup la sekiranya ada yg memahami tugas serta masalah yg sy hadapi...tq

mis ray

Anonymous said...

MIS RAY

KENAPA XBAGI TAHU AWAL2 KALAU XDAPAT FON PUN MASUK LAH BLOG BIAR SEMUA ORANG TAHU KONVOI XJADI ORANG XTERTUNGGU2 KESIAN LAH ORANG YANG SUDAH BERSIAP DI RUMAH..KALAU ADA YANG TGGU DI KFC BERJAM2 LAGI LAH KESIAN SO FIKIR LAH ORANG SEBELUM FIKIR DIRI SENDIRI.AKU XJUGA MARAH TAPI SALIT HATI BILA JANJI 2 X DI TEPATI..AKU JUGA XMARAH MARAH TAPI HANYA MENASIHATKAN SAJA...




rOcK-kApAK

Anonymous said...

Bah sudahla itu,smuapn kta jaga nama baik krmb kan...

LAN

Anonymous said...

salam...

adui sapa kta konvoi x jadi?
tnya en.kahar.....en.kahar siap tunggu d kfc g tp xda jg yg dtg...emm sy pun xnk pnjgkan soal nie g..maaf dri ujung rambut smpai hujung kaki...kesilapan tu dtg dri sy yg baik tu suma dari Allah...

sy jg nk gtau minggu ni just arini jak sy dpt msk bloq..bb suk or lusa insyaAllah sy kena blik ke labuan lagi...dan sy pasti sy xdpt nk online masa tu...

mis ray

Anonymous said...

Tak PaYaH la Nak C Buk paSaL KonVoI Tu...SeMUA Pun saLah...KoRanG c Buk Pun BuKan KoRanG naK joIn...SO TaK paYaH c Buk...sy DaH G TaU kaslaU naK joIN Kol sy...Nom BoR daH baGI KaN...TaPI CUma YanG P Tu Je NaMA2 YanG sy G TaU Tu...Apa2 Pun TaK paYaH NaK c Buk PasSaL Tu laGi...KiTa CerITa PaSaL MU YaNG tetAp maNTaP Di RankInG terATas...kakaka...SIaPA D ATas...MU ayaH...SIaPa...MU ayaH...Kakakaka...

CILI PADI

Anonymous said...

eiii napa tu knvoi tida jd, apa prblm ka? eii kamu jgnla salahkn lg miss ray bah, sibuk ba itu kan time raya gini ni..eii apapun sia ok jak bah, nda juga ba kan kamu kasi salah satu urang saja...nda ptt bah tu

Petronella

Anonymous said...

yala tu sdh la tu, bila ada pgrm kmu smua lari btempiaran, ada pgrm la, blik kmpg la, nenek mati la, kambing hilang la..ni bila nda jd pgrm kmu bising2 pula..pigi da..

Saifuddin II

Anonymous said...

Jangan kamurang kasi mula lagi.
Pasal program ni kamu jadi kacau bilau.
Ada salauran yang betul ikutlah.Lepaskanlah disana bukan dalam blog.
Nanti jadi pergaduahan dalam blog lagi inda sedap dibaca.

Beaufort

Anonymous said...

bft, bkn bgaduh tu, cuma selisih pndpt jak ba itu

Saifudiin II

Anonymous said...

kmurang nie ahh kat blog nie jak mau tnjuk baik cover2 penggerak e2 tapi bila di blkang dia kmu lah pengutuk paling setia..jangan lah nak tipu cakap inda prnah mengutuk psal dia,klau bkan kmu sdah kna sound kat blog nie sebab mengutuk mesti kmu cakap jga psal penggerakkan..po..raaa..


JANGAN NAK TUNJUK BAIK LAH KMU URANG..

Anonymous said...

sdh la ba tu kamu, kt tkr topik pla ba..bida eh cm gni

Awana Porto Dui Malaiku

Anonymous said...

Tu LaH sy CaKaP...JanGAn bisINg2 Je TaU...taPI aDa ProgRAM BeRabis NaK baGI CaDanGaN itU ...caDaNgaN inI...TaPI BiLa ProGRaM daH JadI YanG baGI cadaNGaN PuN TaK IkUT...PiGi La...JanGaN baNYaK KoMeN...YanG peNtiNG MU dI TaNGga ATaS...kakakaka...PoRa lah TeaM BoLa YanG LaIN Tu...BEraMBuS la...


CILI PADI

Anonymous said...

Salam..
Semua individu pn ada silap bha.cb kaji dlu dr akar umbi..cek dlu iklan konvoi 2 dr awl,bru tau slh sapa.yg bminat mau ikt,ada kntek en.kahar ka?yg mau ikt,ada tunggu d kfc ka?yg mau ikt,ada kntek mis ray ka?..ada?penggerak pn mgkn ada slh dia tp,kalo asyik mau ptahankn sapa slh n mau tnjuk ego sapa lg tinggi,mslh x selesai.mis ray pn uda bg reason dia kn?jd,bt apa lg mau tnding2 jari?yg silap pn da mnta mf.cukup2 la 2.bgs kta juangkn mu jd juara..wakakaka..
Kazuma

Anonymous said...

cili padi sapa pling atas MU kan..sapa..sapa..MU..MU..sapa yang kat bawa chelsea dan arsenal kan hahahahahaha



dyg@memeng

Anonymous said...

apa barang MU..Manuk kana sambalih bah itu...atas pun baru 1st time, team lain smua da rasa NOMBOR SATU dari awal liga lagi..MAN UTD = MANUK

Pedang Tumpul

Anonymous said...

AYAM APA : MU MANUK
AYAM APA : MU MANUK
AYAM APA : MU MANUK

Anonymous said...

BAA..PERPERANGAN SDAH BERMULA AHHH..2 ARSENAL KALAU KALAH DIAM2 LAA ARSENAL LAGI MANUK KASI GOL SENDIRI..KUANG..KUANG..

Anonymous said...

K LAH BUAT PENGGERAK KRMB MAAF ANDA DI TERIMA LAIN KALI JANGAN ULANGI LAGI PERKARA YANG SAMA..


rOcK-kApAk

Anonymous said...

Nick name pn pedang tumpul..mcm arsenal jua..tumpul..wakakaka..

Anonymous said...

yg sdh tu, biarla blalu, miss ray kta pn sdh mohon maaf, bgus raya2 ni kta bmaafn sj, jgn emosi dn ry ni pn kta ptt fhm, smua org sbuk..jgn ikutkn masa durg tu sma dgn kta, kta ni len2 kn..bah..

al-tengok al-teguk SDN BHD

Anonymous said...

bah...sdh2 la ah..sy isap darah nti byk2 br kamu tahu..hihihihi

Lintah Darat

Anonymous said...

KEPADA

SEMUALAH

KEPADA SEMUA AHLI KRMB, KITA KUKUHKANLAH PERPADUAN KITA, JANGAN LAH TIMBULKAN LAGI MASALAH DI DALAM BLOG INI. PASAL KONVOI ITU TIDAK JADI, TIDAK APALAH. TIADA REZEKI TAHUN INI KRMB BUAT KONVOI KERANA KITA JUGA TIDAK MEMBERI SOKONGAN YANG SEPATUTNYA PADA PROGRAM ITU. JANGAN HANYA MENYALAHKAN ORANG LAIN, DIRI KITA SEBAGAI AHLI JUGA HARUS DIPERSALAHKAN OK. ITU SAHAJA NASIHAT SAYA BUAT SEMUA

NOORDIN MAT TOP
The Bomber Man In Memory

Anonymous said...

rok kapak kalau kau mau konvoi itu jadi kenapa bukan kau yang urus semua.apa la.complaint saja kau tau.buat tengok.pui

Anonymous said...

rok kapak kalau kau mau konvoi itu jadi kenapa bukan kau yang urus semua.apa la.complaint saja kau tau.buat tengok.pui

Anonymous said...

mm..bakalai ta plang kamu sni...alaa..alang2 bah buat mesyuarat tergempar..pa lagii..bincang mcm selalu..ni tunding sana tunding sni..last2 tetunding diri sendiri..makin masalah pla ku tiguk ni suda...buring2...


kimora...

Anonymous said...

booooooooooooooooooooooooooosssssssssssssssssssssssssssssssaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


CILI PADI

Anonymous said...

ROCK KAPAK & MISS RAY SUDAH PUN TIDAK KISAH, TAPI MASALAHNYA KAMU PULA YANG BAGI PANJANG HAL INI. SUDAHLAH ITU, TIDAK MANFAAT KISAH NI DIPANJANG2KAN..DI HARAP SEMUANYA SUDAH OK SEKARANG

NOORDIN MAT TOP
The Bomber Man In Memory

Anonymous said...

cili padi, pa da jd?

LAN

Anonymous said...

TAK Da aPa2 YanG terJaDi jUsT KidiNG denGAn DoRaNG2 Ni...


CILI PADI

Anonymous said...

just kiding ko cakap.??!!!..lucu pla sia.....


Kimora

Anonymous said...

salam rakan muda,

izinkan aku mencelah sedikit di dalam ruangan krmb ini. aku scara peribadi terkejut jugak lah dalam masa beberapa hari ini, tiba2 blog krmb hangat dengan isu-isu yang sebenarnya tidaklah susah untuk diselesaikan jika kita mengikut logik akal, pemikiran yang waras dan hati budi yang tulus dan ikhlas.

aku bukan mahu menjadi raja ataupun menjadi yang terbaik dikalangan ahli2 krmb mahupun komuniti ini, jangan salah tafsir, aku juga insan biasa yang tidak punya apa2 dan tidak punya keistimewaan yang perlu disanjung. tapi aku ada perasaan rasa tanggungjawab dan keinginan untuk melihat krmb maju, membangun dan penuh kegemilangan.

permasalaha yang timbul skrang tidak timbul jika kita mempunyai satu suara dan satu hati. tapi malangnya dalam blog krmb sekarang ni terdapat pelbagai jenis ragam dan karenah yang pastinya datang dari latar belakang dan sejarah yang berbeza. aku merasakan bahawa komen cili padi itu tidaklah seteruk yang difikirkan anda semua. cili padi berniat dan berkata bahawa (ini tafsiran aku) jika kita tidak berniat ikut program, tidak payahlah mengkritik pada program tersebut dan lebih baik berdiam diri daripada membuat bising.tapi malangnya gaya penulisan cili padi telah memakan diri sendiri. tapi aku nda mahu komen pasal tu lebih2 kerana aku mahu bersikap adil pada cili padi dan semua.

pada ahli2 krmb yang lain pula, jangan cepat merumuskan sesuatu yang dinyatakan dengan pemikiran yang dibaluti emosi. kita kena analisis kenyataan itu dari pelbagai perspektif yang berbeza. sekali baca mungkin maksudnya lain dan bila kita baca lagi spontan juga maksud yang ada dalam kotak fikiran kita juga berubah. nasihat aku, hentikanlah semuanya, jangan suka timbulkan kontroversi kerana kontroversi hanya akan menjadi jalan terbaik jika kita semua matang & bijak menangani masalah. jika tidak, kita sebenarnya sedang menggali kubur untuk menyemadikan KRMB.

kepada pihak2 yang mempertikaikan tindakan admin, usahlah begitu. admin ada banyak kreteria dan aku yakin admin lebih tahu apa yang dia buat. sepatutnya kita berterima kasih kepada admin krmb kerana slama ini admin sentiasa membuka ruang, update blog dan mengamalkan kebebasan bersuara untuk kita semua. mempertikai umpama kita biadap terhadap admin. tapi aku tidak bermaksud untuk mengatakan bahwa admin itu seperti bersifat maksum, admin masih boleh ditegur jika ada rasional yang ampuh untuk dipertikaikan.

diharapkan semua permainan ini ditamatkan segera sebelum luka menjadi barah dan retak menanti belah. bak kata presiden krmb kita "bukan senang untuk memuaskan hati semua orang", aku memang setuju sangat hal itu. apa yang boleh kita buat adalah melakukan yang terbaik untuk KRMB.

Budak Baru Belajar