Thursday, September 3, 2009

ARSENAL PILIHAN KRMB


Liga Perdana Inggeris.........................

Salam Rakan Muda,

Apa khabar semua ahli KRMB? Harap semua sihatlah... Memandangkan musim baru liga bolasepak Eropah sudahpun bermula, pihak Admin@KRMB telah melakukan tinjauan mengenai pendapat dan sokongan ahli-ahli KRMB untuk menyatakan pasukan manakah yang menjuarai Liga Perdana Inggeris (EPL) musim 2009/2010. Berikut adalah keputusan tinjauan tersebut :-

Pasukan Manakah Yang Akan Menjuarai Liga Perdana Inggeris Musim 2009/2010? :-

50% ARSENAL
44% CHELSEA
42% MANCHESTER UNITED
21% MANCHESTER CITY
01% LIVERPOOL

Berdasarkan tinjauan ini, 50% ahli-ahli KRMB meyakini bahawa pasukan Arsenal bimbingan Arsene Wenger akan menjuarai EPL pada musim ini. Diikuti oleh Chelsea 44%, Manchester United 42% dan amat mengejutkan apabila Manchester City mendapat kepercayaan 21% untuk mencabar kejuaraan liga. Manakala Liverpool ternyata tidak mendapat tempat kerana hanya mendapat 1% dan menjadikan pasukan ini adalah pasukan yang tidak popular dikalangan warga KRMB.

Baiklah, pihak Admin@KRMB mengucapkan terima kasih atas undian dan sokongan anda semua. Sila beri kerjasama yang sama dengan soalan tinjauan terbaru dari kami tidak lama lagi. Adioss......

56 comments:

Anonymous said...

i think a..
i dont believe a..
arsena can be champion a...
becoz Y a...
arsenal already lost by MU a..
last week a...
Hehehe.....
Arsenal fans dont angry2 me a..
i am fans of MU a...

chelsea also a..
cant be a champion a...
this season a...
chelsea not powerful a...
Only MU a...
Hehehe..

LimTat

Anonymous said...

TO

LIM TAT

HALO LIM TAT, HOW U KNOW ARSENAL CANT BE A CHAMPION? PLEZ CAREFULLY WITH UR STATEMENT OK, I AM DIE HARD SUPPORTER FOR ARSENAL, I KNOW THE QUALITY OF ARSENAL PLAYER..SO I CONFIDENT ARSENAL WILL TO BECOME A CHAMPION THIS SEASON

NOORDIN MAT TOP
The Bomber Man

Anonymous said...

why admin posting new post in malay? hehehe..never mind, our admin is big bos..plez dont delete my commnet..heheh

Professor Malam

Anonymous said...

arsenal my favourite team..i like cesc fabregas..eeiii so cute like samurai..hehehe

Petronella

Anonymous said...

glory glory Manchester United...
glory glory Manchester United...
glory glory Manchester United...
glory glory Manchester United...
glory glory Manchester United...
glory glory Manchester United...

stop ur dream the gunez, the blues and the reds..nothing happen and nothing champion 4 ur this season...

Puteri Sungai Padas

Anonymous said...

u know man utd is manuk..kekekeek

Saifuddin II

Anonymous said...

why liverpool not popular? i like liverpool, the harder strong team..juz me the only one vote 4 liverpool..ow so sad u know..

One In A Million Teen In Sipitang

Anonymous said...

One In A Million Teen In Sipitang

u team (liverpool) is rubbish in their performance now..so u choose any other team..like Burnley..Ok what..

Saifuddin II

Anonymous said...

helo..
wht's happen to liverpool? juz only one voter 4 the team..hahaha..i understand with lim tat, yeah i also agree arsenal is not a good team compare manchester utd and chelsea..i think chelsea can win epl this season..but dont forget the treat create by man city, the new comer giant of epl..i hope city can do something to beat arsenal, man utd and liverpool..
daa...

Awana Porto Dui Malaiku

Anonymous said...

elo..
dont wory guyz..arsenal player full of quality...
No point to critic arsenal, reply believe it or not..hehehe

watever la wat u say about arsenal, most impotant is arsenal can champion..

The DumbleDore

Anonymous said...

man utd is true chmpion..other team get out from trophy table..lalalala

Bullock

Anonymous said...

where is cili padi, from morning until now he still in hidden style..huhuhu..

anywayz the gunez can do itz..epl in hand..yes..

Murai Baik

Anonymous said...

i think a...
only chelsea anda MU a...
can challenge a..
epl cup a..

u all a...
must accept that a...
dont say anything a...
this is really a..

Lim Tat

Anonymous said...

hahaha..arsenal..? what arsenal got..?hehehe....hmmmm quite curious how can arsenal can win d epl..

MU..? last season maybe champion but this season..erm..erm..erm..erm..erm...
i bet sir alex fergusan must be really worried mith d squad he have rite nw..4 me its very tough MU can win..

chelsea..?d best team got big chances to win d epl..hhaha..so u guys just wait d blues taking back d championship k..hahaha..

anyway my petronella likes arsenal..wahahahha..ok2 datz gud nevermind..anyway thanx 4 d comparison between fabregas n me..hehehe..like u so much...hihih..
owrite last not least me just want write here..so long time keep quiet..
daaaaa.....
nice day today..glad to see everyone try to speak in english...

-samurai-

Anonymous said...

4 u AlL...

I no ChOOse FoR All thE FooTBaLL TeaM Ur LIke...My SuGGesT...We makE onE FooTBaLL teaM FoR KRMB...


CILI PADI

Anonymous said...

i think krmb oredi got their own football team rite...myb admin can give lil info bout this team...

Anonymous said...

YeS...I ThinK LasT yeaR...KRMB FooTbaLL TeaM FreINdLy MaTch wItH SFI teaM...BuT KRMB LosT 5 - 2...kakaka...


CILI PADI

Anonymous said...

TO

SAMURAI..

I SOUND LIKE STUPID IF I SPEAK IN ENGLISH LAH..BUT I THINK YOU WORDS TO CONDEMM KRMB CHOICE, ARSENAL IS NOT A QUALITY TO BECOME EPL CHAMPION, IT REALLY DISAPPOINTED BY KRMB MEMBERS. U ALL MUST RESPECT TO RESOLUTION SELECTED BY THE MEMBERS. TQ

NOORDIN MAT TOP
the Bomber Man

Anonymous said...

cili padi, where a u?

One In A Million Teen In Sipitang

Anonymous said...

yah krmb already have a football team..KRMB FC..but until now dis team juz make a friendly match againt SFI FC..other than is nothing..hopely krmb must do something to create a stronger team.

AMT KRMB
2009-2010

Anonymous said...

Gud Nite krmb..
i am so glad today bcoz everyone speak in english..fantastic performance here..i hope this situation will continue every thursday nex week..

Up Town GuRL

Anonymous said...

fuh..penat ba ni cikgu bahasa inggeris tgk grammar kamu..heheh

LAN

Anonymous said...

seLAMAT paGI seMUA..
maCAM2 kaRENAH saYA naMPAK, taPI saYA rASA iNI perKEMBANGAN baIK & siHAT

jamBATAN beauFORT

Anonymous said...

noordin..i didnt see dat any of the KRMB here complaining about personal opinion..correction there..it is not condemned others but it is more to individual comment..so u dun misunderstanding bout my comment k..
one more thing if u think u stupid to speak in english then u speak in malay..not nice ur labeling urself stupid dude..

-samurai-

Anonymous said...

TO

SAMURAI

HELO SAMURAI, HAHA..YES I UNDERSTAND, ITS YOUR OPINION. ANYWAY, ALL THE TEAM EPL HAVE A CHANCES TO WINNING TO LEAGUE CUP. FOR ASSUMPTION, WE WILL SEE THE END OF THE SEASON WHICH TEAM LEAD THE TABLE LEAGUE.

NOORDIN MAT TOP
The Bomber Man

Anonymous said...

eloo..eii samurai kana komen..alamak, nda la ensem mcm fabregas gini..ehek..eii nordin, team kesukaan kita sama kan..eiii

Petronella

Anonymous said...

aiya..
u all semua a..
jgn gaduh2 a..
wa sama arsenal ok ma...
sama MU pun ok ma...
sama Chelsea pun ok ma..

smua a..
team pn kuat2 a...
jgn gadu2 a...
ok la a...

LiM TaT

Anonymous said...

yele, arsenal kureng le x brape bkenan,tp ape leh wat le kan tu pilihan ahli krmb, tp pluang tuk juare msh ade tuk smue team..kalu arsenal juare pn x heran juge sbb arsenal ni kdg2 x betul, skali gempa1 habis die balun, tp skali sengal lawan team ngok pun die bungkus..apepun semue team pn bole menang ape..

Semenanjung Beaufort

Anonymous said...

ko ni semenanjung bkn org semenanjung bah ko, mesti ko no org bongawan kan..heheheh...

al-tengok al-tegur SDN BHD

Anonymous said...

hidup ini ibarat perlawanan bola sepak..kadang2 menang, kadang2 kalah, kadang2 seimbang (seri)..

tapi banyak yang kita rasa kehidupan yang kita rasai ini tidak adil bagi diri kita. tapi itu hanya tanggapan bagi orang yang tidak mahu berfikir.

walaupun kita hidup dalam kemewahan dan kesenangan, tapi jiwa kosong dan sunyi tidak guna juga..ibarat kita memperagakan aksi permainan bola sepak yang kemas dan cantik, tapi tidak menang..

ada juga kehidupan yang susah dan payah, tidak memikirkan langsung untuk merasai nikmat senang, tapi hati gembira dan tenang..ibarat permainan bola sepak yang beraksi teruk, bertahan sahaja tapi memenangi perlawanan itu..

jadi janganlah melatah jika kita dipandang sepi, jangan pula raik bila dipandang tinggi..

Renung2kan dan selamat beramal...

Tok Pujangga

Anonymous said...

noordin..

hehehe..nevermind..we have our own opinion rite..me just like familiar ur words noordibn...of coz ur somene dat i knw..hehehhe...arsenal die hard fans owh..hehehehe..ok2..gud2...
that's ok petronella..nothing wrong with dat comment..gud comment actually..
wa not handsome like fabregas ar..dats ok..then i think ur cute like maria sharapova.. ^.^

-samurai-

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

ow mnganaz balik kamu aaa...

al-tengok al-tegur SDN BHD

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

sa memang stuju dengan kamurang smua..sa memang fikir gitu jugak

Professor Malam

Anonymous said...

Salam perpaduan....

hai sy da balik huhuhuuhu..mcm2 bnda pla muncul 2 3 arini..any our english day cm ada kemajuan ek...tahniah all...

emm tentang amt krmb?huhuhuhu...sy nk jwbkan tkt ada g kata sy bek up pla...hrp2 korg x kata cmtu la kt sy ek...durg ada tgk bah blog kita ni...tp saja xnk leave komen...knpa?hnya durg yg tau...

jambatan ko lek bah jan marh2 klu ko rasa ko sygkan krmb bek ko dtg jmpa sy isnin ni...sy nk jmp la...ada yg perlu dbincangkan...no xcuse...cili padi sy dah dtg jmp sy n kmi ada bincg bberapa hal krmb..tuk kmjuan krmb b4 g sndkn...

pasni sy nk jmp noordin pla..ikut turn masing2 la...buleh x? kata la syg krmb hehehehe.....

oh ya b4 sy lupa permohonan ros tuk krmb kena tolak la...pasni kita try hntar g hrp2 krmb akan jd kelab yg sah dlm masa yg terdekat...insyAllah...

mis ray...

Anonymous said...

miss ray, slamat kmbali sa ucapkan, sa rindu sama miss ray utk kmbli masuk ke dlm blog ini, ya sa jgk ucapkn trima ksh sbb miss ray bg respon, sa rasa alangkah indahnya klu presiden krmb mcm miss ray, slalu sj mlaway blog ni kan..

Professor Malam

Anonymous said...

haluu..
hi miss ray a..
wa lu balu balik dr sana a..
sandakan a..
rakan muda ramadan negeli a..

wa a..
itu jambatan manyak mara a..
budak baru belajar selupa a..
waa mana a...
presiden krmb a...
jgn lu kasi biar a..
bahaya a...

nanti lu jugak susa a....
susa-susa a..
wa sama lu cakap a...
capat2 kasi datang sini blog aa..
itu saja a..
bagus punya jalan terbaik a..

ok a..

Lim Tat

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

what happen? any problem? sy rasa bagus kamu bincang hal2 gini secara dalaman, janganla d bentangkan dlm blog ni karang orang luar nampak mereka fikir yang lain2 pula..tapi sy sokong juga sikap keterbukaan ini kerana semua orang mendapat peluang yg sama kan..

Crestiana Renalda

Anonymous said...

HeI...HeI...heI...McM2 DaH Blog Ni...SeBeNARnYA Sy DaH hamPir2 BosAN cerITa DaLAm BlOG NI...TIdaK aDa YanG meMbIna...SEmUA cerITa PaSaL AMT KRMB...BuDaK BaRU BeLAjaR pUN BaGi KomeN PaNjanG leBAr...Sy TaHU KoMen Ko MemaNG baGUs...TaPI KoMeN YasnG penTInG...rINGkaS...PaDaT...memBiNA...SeManGAT...BiaR OtaK TeRBuraI kaLAU itU...itU laH...bagI KoMeN banYaK...PanJaNg...KAlau tIdAk KEna bACA...tIAda gUnA jUGA...

sy cAdangkAn kEPaDA AdMIn daN penGerAk RM...haRI RaBU iNi DaRI jaM 8am hinGGa 12mlm Kita Buat mesYUARAT meLalUi Blog...kesIMPUlaN oleH AdIMn DaN PenGeraK paDa HaRI KhaMIS...TaPI Kita BinCaNG PaSaL proGraM MalaM SamBUtaN aIDiL FitrI KelUARga KRMB dI deWaN Pa' MUsa BeAuforT...

KiTa BinCanG menGenaI...

TariKh...keWanGAN...periSiaN MalaM tu...JemPUtaN...DaN SeBagAINYa YanG paTUT...BaRu ManTaP KRMB...inI BinCANG paSAL BuaH Tak GuGuR2...


CILI PADI

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

itu a..
wa ada cadangan a..
apa kata a..
miss ray a..
dengan semua2 a..
bikin a..
satu itu a..
perjumpaan a..
dengan ahli krmb a..
kumpul2 a...
semua datang mesti a...
bincang2 a..
baru cantik ma..
baru ngam a...

Lim Tat

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

hii..relax all, dont blame mr president, maybe he have a own problem until he not have a time to see u all in this blog..give him more time ok

One In A Million Teen In Sipitang

Anonymous said...

mana suda suma org ah..

Awana Porto Dui Malaiku

Anonymous said...

eii..mana samurai ya, lama suda dia nda ada, sia ryindu pula ba sia..hehe..hi semua, sudah2 la itu bah kamu marah presiden, nda payah la bah bagitu bah..sia nda suka

Petronella

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

JamBataN DaN En NordIN...

Sy TiDaK pernaH unTuK menGabaIKan TanGGUang jaWaB sY seBaGaI OrAnG yanG menYayanGI KRMB...TaPI DaRI apA YanG sY keTAhUI bahAWa MR P KiTa BuKan TiDaK memPerdulIKaN KRMB aTaU menGaBaIkaN KRMB...CuMA belIAU TidAK DaPAT beRINterasi denGAN KiTa MelalUI BlOG je...sY Dah BerJUmPa DenGAN belIAU...CumA kalAU KIta Di TemPaT sebeNARNya KiTa akaN TaHU apA yanG terJadI...JaDI tunGGU HinGGa LepAS RaYA NI Je...k...


CILI PADI

Anonymous said...

hai..slamat pagi dunia....

sa tiap2 ari msk blog ba pet..nda sa ilang..cm nda la rasa sng ati klu tiap ari leave comment bnda y sm ja...mcm blm matured ne..jd sa baca komen pengunjung2 len ja la..rindu jg ko ma sa kn pet..hehhe..

-samurai-

Anonymous said...

kalau arsenal sdh pilihan krmb scara majoriti melalui undian, rasanya jangan pertikaikan lagi ok..kalau mu ka, chelsea ka atau liverpool yang kamu suka nda dapat jd pilihan krmb, terima ja lah, sapa suruh kamu nda undi..kahkahkah

Kiroro Matsuda