Friday, August 7, 2009

KOMEN TERBAIK BULAN JULAI


"The Best Comment Of The Month"


Sebagai menghargai sokongan dan keprihatinan semua ahli KRMB dan pengunjung setia blog KRMB ini, pihak pengurusan KRMB telah menyediakan satu segmen khas setiap bulan iaitu Komen Terbaik Bulanan yang mana setiap bulan pihak KRMB akan memilih satu komen terbaik untuk menjadi tatapan kepada semua pengunjung blog KRMB.

Objektif utama segmen ini adalah untuk menggalakkan perkongsian idea dan pendapat secara kolektif, menjana pendapat dan komen yang bermanfaat, positif dan bertanggunggjawab serta mempelbagaikan lagi kelebihan yang ada pada blog ini. Bagaimanapun, komen yang terpilih boleh diubahsuai mengikut kesesuaian tanpa mengubah maksud dan sasaran yang disampaikan. Pihak ADMIN juga akan berusaha menambahbaik kualiti dan karisma komen-komen yang diberikan dan berhak untuk menapis mana-mana komen yang tidak bertanggungjawab dan melanggar etika yang ditetapkan.

Dua komen telah dipilih sebagai Komen Terbaik pada bulan Julai iaitu komen daripada ROMPAKAN bertarikh 25 Julai 2009 didalam POST "BOOTH KRMB...JOM KITA SERBU" dan komen daripada BUDAK BARU BELAJAR bertarikh 25 Julai 2009 juga didalam POST " BOOTH KRMB....JOM KITA SERBU"


Salam Buat Semua.....

Untuk pengetahuan anda SEMUA AHLI KRMB TIADA KEPENTINGAN POLITIK dan jika tidak suka dengan cara kami itu bukan hak mana-mana pihak untuk mempersoalkan...Saya tidak menyatakan saya mahu menjadi DR M dalam KRMB....Apa yang saya dapat...tiada apa2 yang saya dapat...Tetapi saya mahu bertanyakan satu soalan....Sekurang-kurangnya saya mempunyai pendirian dan tidak menyebelahi mana - mana pihak dalm memberikan kritikan.....janganlah jadi seperti kaduk naik junjung ataupun belum merangkak dah nak berlari...jika anda memang betul-betul berkelayakkan seperti yang dikatakan maka buktikan melalui pencapaian bukan melalui kata-kata...

Saya juga ingin bertanya dimana bukti mengatakan bahawa sukarelawan tidak membantu Penggerak dan kepimpinan KRMB dalam merencanakan masa depan KRMB...untuk pengetahuan tidak perlulah para sukarelawan menghebohkan apa yang mereka lakukan dalam memastikan kemajuan KRMB....boleh lihat sekarang En Kahar ada di tapak Grafiti untuk membatu di sana, Saudara Ezwan ada di tapak booth kemarin untuk membantu kelancaran pameran, saudara Halbi mempromosikan di blog, saudara suardi menghebahkan di radio mengenai booth KRMB, dan sukarelawan lain seperti hardi, sarol dll lain lagi ada di sana untuk membantu...jadi apa alasan untuk mengatakan para sukarelawan tidak membantu...Sejuta penghargaan kepada PRESIDEN kerana berjayanya booth KRMB saya ada berkunjung ke sana tadi dan saya cukup salute dgn apa yang saya lihat...

TAHNIAH UNTUK SEMUA

Rompakan


...........................................................................



Salam,

aku tidak terkejut kalau aku di cop sebagai orang yang selalu mencetuskan huru-hara, bagi aku tu pandangan orang yang tidak berwawasan, orang yang bfikiran sempit dan tidak memandang masa depan dengan pandangan yang ikhlas dan jernih. kalau ada menganggap aku dan rompakan serta admin, mr presiden, kazuma yang juga naib presiden serta sukarelawan tidak membantu apa2 dalam perkembangan krmb, elok rasanya kami mengundur diri.

Untuk pengetahuan ko aku menjadi pemerhati krmb selama 6 bulan sebelum aku berani aktif di dalam blog ni, bukanlah aku cakap aku ni bagus sangat sekurang2nya aku memahami apa yang terjadi di krmb walaupun aku bukanlah ajk krmb atau pun apa2.cara ko bercakap juga macam ko sengaja mendatangkan kemarahan orang, ko tahu ka tindakan ko macam ni lah yang akan menjahanamkan keadaan dan krmb, so ko fikirlah siapa yang tidak membantu siapa sekarang ni kan? kenangan dan sejarah amat penting kepada kehidupan, kerana darinya datang sumber inspirasi dan menjadi teladan untuk masa depan, tindakan ko menyuruh melupakan hal yang menjadi kenangan adalah satu idea yang mundur dan primitif, apakah ko tidak tahu kerana sejarah lah Tun Dr Mahathir tidak menerima bantuan IMF semasa kemelut ekonomi dahulu kerana tidak mahu malaysia di jajah lagi, jadi ko fikir jikalau lah Dr Mahathir tidak mengenang sejarah dan kenangan lama, pasti Malaysia tidak akan seperti hari ini..

Aku tidak mahu mengeruhkan suasana kerana hari ini ada insan macam c jambatan ini yang terlalu menutup minda dan akalnya kepada orang lain, aku mahu bagitahu ko yang aku tidak pernah menyebelahi mana-mana pihak dan seperti yang pernah aku nyatakan, aku mengkritik pada benda yang harus kita kritik dan menyokong pada yang patut kita sokong, TIDAK PERLU LAH MENJADI LEMBU JANTAN YANG DI CUCUK HIDUNG, BESAR DAN TEGAP TAPI HANYA MENJADI USUNGAN KE SANA SINI...sekian..

Budak Baru Belajar

60 comments:

Anonymous said...

tahniah buat rompakan dan budak baru belajar, komen kamu bdua memang best..truskan usaha kamu bdua ok

The DumbleDore

Anonymous said...

congratulation 2 both of u...we need u will running ur idea and opinion to develop our club. thanks so much

Jenny

Anonymous said...

tahniah pd rompakan dan budakbarubelajar. ya sa stuju saranan admin spya kta mgubah gaya kta ni dr trus2 gni sling salahkan org len, bgus kita sjukkan suasana dgn pelbagai komen dan pdpt yg baik2..sa stuju tu...

Professor Malam

Anonymous said...

hi smua,
sia pn ucp tahnia pd rompakan dan budak baru belajar, tp sia rasa komen budak baru belajar yg plg last tu sia rasa plg best, tp tu sia rasa jak lah..sia minta maaf pd admin dan smua org kalu2 sia ada tekomen yg nda baik2 ya, sia pn mau komen yg baik2 jak lepas ni, ada komen sia kana tapis..eeiii malu sia..nda mau lagi kana tapis....eiii

Petronella

Anonymous said...

Salam semua,

terlebih dahulu aku mgucapkan trima kasih byk2 pd pihak krmb dan penggerak rakan muda beaufort kerana telah memilih komen aku sbg komen tbaikm bulan julai. aku anggap ini satu pengikhtirafan bukan saja pd aku dan rompakan, tp pd semua komentator yg selalu memberi komen di dalam blog ni.

apapun bukan itu yg aku harapkan, apa yg aku harapkan hanyalah agar blog ini trus bekembang maju dan menjd medan pd penggerak, pemimpin ttinggi krmb dan ahli krmb serta masyarakat utk kita saling btukar2 pdpt dan idea. memberi pdpt, idea dan komen walaupun pedas tidak salah, tapi mesti ada asas dan bukan tuduhan melulu, itu pbuatan yg tdk bertanggungjawab dan nda jujur.

aku harap lepas ni kita bersatulah kembali, lupakan la hal yg blaku dan mari kita bmuhasabah diri dan menilai sjauh manakah peranan dan usaha kita selama ini bkesan tuk mmajukan blog dan krmb scra keseluruhannya. aku cukup bangga dgn pncapaian blog dan krmb pd masa kini tp aku masih blum bpuas hati. truskan usaha kita bsama utk mbngunkan krmb.

budakbarubelajar

Anonymous said...

ya sy bstuju dgn pdgn c budak baru bljr tu, sy pn slalu wat komen beremosi kutuk c jmbtn, so sy hrp lps ni kta gunalah blog ni utk kptgn smua, bkn utk diri sndri ok..

al-tengok al-tegur SDN BHD

Anonymous said...

hii..
sy ada satu cadangan, apa kata blog krmb menyediakan satu slot dlm blog ini khas untuk Penggerak Rakan Muda Beaufort dan Presiden KRMB..maksudnya berikan mereka satu segmen untuk bercerita mengenai diri dorang, pkmbgn smasa dorang dan apa rancangan dorng..

emmm harap phk admin dan krmb dpt halusi cdgn sy ini ok..thanks

Limau Manis

Anonymous said...

tahniah pada Rompakan dan Budak Baru Belajar...waaa mmg respek la lu dua..

Lan

Anonymous said...

sa pun mau ucapla tahniah pd kmurang dua ni, rompakan sama bdk br blajr ni, sa tringin mo jd mcm kamu tp sa tdk pndi bkata2 la..hehe..apapn kmu bdua mmg mmeriahkan lg blog krmb ni...

Anonymous said...

ya stuju..sudah2la tu mau wat provocation itu ya...

Murai Baik

Anonymous said...

pucuk paku delima batu,
anak sembilang d tapak tangan,
yang dulu tu biarla berlalu,
kita fokus pada masa depan.

Cikgu Pantun

Anonymous said...

hiii...
emm lama x masuk blog ni...
ada sapa2 ka ni ya....
mana c petronella....
hii...
eemm...
sunyi jak ni....

jerawat batu
putatan

Anonymous said...

seLAMAT maLAM seMUA,
baIKLAH baGI menGHORMATI kepuTUSAN piHAK adMIN krmB dAN baGI meMENUHI saRANAN penGGERAK raKAN muDA beAUFORT yaNG kiTA saYANGI, sY deNGAN iNI memOHON maAF paDA semUA piHAK yanG seLAMA iNI terASA deNGAN komEN2 taJAM sY, aPA pUN sY akAN terUS meMBERI komEN yaNG taJAM baGI meNGGELAKKAN peMIMPIN krmB terUS tiDUR.seLAMA iNI sY haNYA berNIAT mAHU menYEDARKAN kePADA pemIMPIN krmB suPAYA jaNGAN terLALU seLESA deNGAN keADAAN seKARANG. seLAMAT saMBut 2 taHUN KRMB..

jamBATAN beauFORT

Anonymous said...

hohoho..jambatann uda insap ka, ba syukurlah, moga ko bahagia, klu dr dulu ko mcm gini kan bagusssssss...
tahniah jambatan..

Professor Malam

Anonymous said...

hii smua..
wa jambatan sdh ok ka? sia hrp ko ok lah trus ya jmbtn, jgn la ko kasar2 bah, sia hrp ko bgus kali ni..sia mau kenal ko bah, bleh ka?
ehhe

Petronella

Anonymous said...

welcome home jambatan..tahniah pd c rompakan dan budak baaru belajar..

SAA 6760 N

Anonymous said...

salam perpaduan bt ahli kelab suma....

hhuhuuh ada cdgan br nmpk tuk pgerak hehee....
mis ray ada ceta bru tang pusat kgiatan...
sorg akan d upah tuk jga pusat kgiatan...so sapa2 yg pndai tang komputer..ada pengetahuan yg x le dsngkal kan sila2 la jmpa sy tuk bhubung dgn lebih lanjut..if xda tpaksa la bg org yg d lantik kementerian...sy hrp adalah ahli yg blm bkrja dan tau tang iT ni tuk mcuba nasib..(._.)

mis ray

Anonymous said...

pasal pusat kgiatan sy dgn kerjasama bberapa org ahli2 krmb n pihak pjbt msh mcri kedai yg sewa yg murah...bb kita kna save budget tuk elektrik air n stremyx yg laju@mahal...myb dlm next week da dpt la tu insyaAllah...

Mis ray

Anonymous said...

bah bgus2 la ko jmbtn, jgn bt lg ok

yeyey

Anonymous said...

smoga pengumuman dr miss ray itu memuaskan hati smua phk, bkn apa kn slalu kamurang jgak tida sabar2 mao tah pkmbgn smasa..ok jan marah ek, benda betul kan..

papun, good luck smua...

Puteri Sungai Padas

Anonymous said...

TemBAranG je TU JamBAtaN...PuRA2 Je TU...TeNGUK2 La EsOK2...aDA LaGI Dia KoMeN...PenGEraK TeRSaYANg KoNOn...

CILI PADI

Anonymous said...

aik, cili padi ko bukan geng sama c jambatan tu kah..hehe..napa pla ko marah dia, ok la tu dia dah mau2 baik dah tu bah...

Lan

Anonymous said...

jan ko bagitu bah cili padi, ko trima dan kita tengok ja bah dulu c jambatan ni macamana, think positif bah ko...

Saifuddin II

Anonymous said...

ciLI paDI ni saJA maU gaNGGU sY, munGKIN diA rinDU deNGAN tegURAN peDAS sY niE, taPI sY maLAS maU laYAN oraNG yaNG maHU poPULAR jaK tu sI ciLI paDI tuE..bolEH jaLANLah..

jamBATAN beauFORT

Anonymous said...

heloo..
Hi all of u, good nite..sory i juz look my favourute blog in the mid night but wow, we have jambatan and professor malam here..hi what are u looking for now? tell me lah..

whatever, actually i want to share my experience about Kelab Rakan Muda Sipitang. I very jelous when i look KRMB dan this blog also. So sweet and sofistikated. KRMS? nothing...i was disappointed about pengerusi KRMS, junaidah mustapha, she is one of the weak leader in sipitang becoz what, she juz show his power in action, but actually she is not a talented leader and rubbish. i dont know why krms can select her to conduct krms.

Street to the point, i one of the AJK KRMS but until now,my friend and i no hear any inviting to attend for meeting. And the most important is, she already annountment before she getting married in the end of july, she will resign from krms and krms will be take charge by new leader. but until now the planning is not happen. so what wrong krms?

anybody in krms said junaidah is a GILA KUASA girl, yah i absolately agree now. fuh until 26 years old, she still want to hold her position as pengerusi krms, so stupid lah...

i hope my message there will be known by penggerak rakan muda sipitang, i hope penggerak sipitang can do something to change the commitee members of krms. i hope it will solve as soon as possible.

to admin of krmb blog, dont delete this my comment becoz i juz want to tell my feel and heart about krms. plezzz...

krms wake up...dont blame krmb blog becoz we as members of krms is very very 'MALU TAHAP GABAN' if look and explore the krms blog. thats still like rubbish..

thanks so much..nite

One In A Million Teen In Sipitang

Anonymous said...

hi OIAMT in Sipitang, wah luahan perasaan ko ah, tp hati2 lah ko ah, krmb ni bkn medan utk menghentam mana2 pmimpin, tp sbb ko mau luahkan perasaanmu mgkin ada yg bleh trima tp ada gak tu yg x bleh trima, apapn ko truslah bhubung dgn pngerak sipitan kamu tu untuk selesaikan masalah kamu..sa pn risau jgk ko guna blog krmb utk luahkan hati ko tu..

Professor Malam

Anonymous said...

hi semua..
eiii sia br bgun sdh nmpk ada org ckp psl krms, sia minta kamu jgn tulis sini, nti org2 krms fikir org krmb yg tulis, nda bgus ba itu, sia nda stuju itu..bahaya ba itu...

Petronella

Anonymous said...

hIII...jAMbATAn...sY BukaN GiLA naK GlaMOur...TaPI i Hit U...COz...U TaK PerNAH TerIMa SeMUA CaDANGan ATau KoMeN OraNG denGAn HaTI TeRBuka...SeMUA TIdaK Baik DAlaM PanDanGAn Ko Tu...MinTA MAAf KoNOn...TaPI MasiH Lagi TaK TeriMA CaDAngaN BuaT CarTA...PorAHHH laaa...

CILI PADI

Anonymous said...

One In A Million Teen In Sipitang...

kO tAu kAH KeNAPA KRMS lemBab...seBAB TidaK adA PresIDEN Yg benaR2 KOmited deNGAN KRMS...LaGI Pun PenGeraK SiPItanG SiBUk NaK KahWIN...BaB TUlah LemBAb...aTAu PresiDEN KRMS meMAnG taK Tau NAk Buat APa2 PUn UntuK KRMS...


CILI PADI

Anonymous said...

Hiii...JamBAtaN...taJAM ka KoMeN Ko TU...MaNA LaH taJAM...banGas aDAlaH...TiDak berMaNA PuN...kakakaka...

CILI PADI

Anonymous said...

bahaya jgk komen ko tu cili, panas eh...lalala

Anonymous said...

fuh, cili padi ni btol2 mau jd jambatan kedua bft la..jgn la wei kcao dia, nti dia wat nda tantu lg tu wei...

Lan

Anonymous said...

fuyooo..hebatla ko cili padi, ko kasi juluk2 lg c jambatan tu ah..jgn bah gitu bahaya nti c jambatan ngamuk lg dia tu..ko ni cili jan gtu bah..sa nda stuju la cara ko....

Professor Malam

Anonymous said...

kePADA ciLI paDI,
sY raSA kO niE meMANG giLA glaMOUR seBAB tU kO bsuNGGUH2 kaSI keNA sY, taPI tiDAK aPA kO kATALAH aPA yaNG kO maU kaTA, yaNG pasTI kO laH seBENARNYA yaNG buTA haTI, nDA mAU kepADA aPA yaNG beNAR..kO tU laH pro pADA piHAK yaNG teWAS..

jamBATAN beauFORT

Anonymous said...

helo..i am back..
fuh i really excited to open this blog becoz i hope penggerak rakan muda sipitang or krms will answer my question last night, but nothing happen..

fuhh..i dont know why lah..krms members hope krms leader will be change as soon as possible, the current pengerusi so worst and not satisfy as a pengerusi krms. mulut saja mcm murai but her responsible for krms is tooo bad..very bad and so bad.

to madam jun, we hope u will resign tommorow becoz u not a good leader, plez fullfil the ambition of krms members to look u out from krms..plez lah..menyampah tgok muka ko...

k lah i hope i will get any respon from penggerak tommorow, thanks so much

One In A Million Teen In Sipitang

Anonymous said...

kO Tau KA JamBATAn BuruK...TiDaK Ada YAnG teWAs DaLam BlOG NI...YanG tewas Tu IaLAH OraNG YanG TiDAk Tau MenIlai SesuaTU YanG dI cadAngKan, DiRancaNG AtAu DI KomEN DaLAM BLOg Ni...MaCAm KO Lah...TidaK PanDai MenerIMA TeGUran, CaDangan DaN UsaHA OraNG LaiN...kO pRO pUN kEpADA oRAng yANg LEMbAB dAN tIdAK pANdAI mENguRUs bLog MAcAM kO pUNyA KEsAYANgaN TUE...KAKAKAKA


CILI PADI

Anonymous said...

mR laN...SORRY YE...

Sy Tak SuKa Nak JadI JamBataN kedUA ke....Ke SerIBU Ke...BUaT apA JaDI OranG MaCAm Tu YanG TiDak Tau Menilai Mana YANG Baik Dan MaNA YanG BuruK...Sy CILI PADI CUma Tak Puas HATI DenGAn SikAp PenGErak, PresideN DAn AhLI TerTinGGi KRMB yaNG JarANG2 MasuK BloG Tuk BagI Komen MaLAhAn ada YaNG LanGSunG TiDAk MasuK BLOg...KeNapa????kaLU Da Tak SanGGup naK peGanG JaWAtaN DaLOam KRMB CaRI YanG Len Je...RaMAi lagi BelIA YanG BerKemAMpUAN dAn BERkERBoLEhan...mAcAm c jAMbaTaN...hANcURRRR KRMB...kakakaka


CILI PADI

Anonymous said...

sy scara pribadi stuju dgn pdpt cili padi, ke mana perginya ajk br krmb? senyap ja..sdhla tidak di kenali pastu menyepi pla, hrp kamu smua dpt tonjolkan dri pd ahli krmb, jgn smpi kmu x d knali ahli kamu sndri..

Saifuddin II

Anonymous said...

cili padi, tapuk tangan sy sama ko ni...

yeyey

Anonymous said...

kaSIAN sY tGok ciLI paDI nie, bersUNGGUH2 diA kaiTKAN sY deNGAN penGGERAK, aPALAH kO niE..meMANG keTARA laH maU pOPULAR,sY caDANGKAN adMIN baGILAH c Cili PadI nI juARA caRTA mINGGU ni..meMANG giLA kuASA dia NI

jamBATAN beauFORT

Anonymous said...

jamBATAN beauFORT

bEtuL TU...Kesian BAH sY Ni Kan...SakIT kePAla MemIKIRKan JamBaTAn YanG Tak PAnDai BeruBah...Asik DenGan Cat LAMa Je Bila PULa KenA Cat Baru...TaPI KaLAU DaH CaT Baru PUN GeLagarnya Masih GeLagar LaMA...BuruK, rePUT...kakaka

Hi...JamBATan BUat ApA DenGAN GLamOur TU...SUMPAh Sy Tak INGin tu SemUA...CUMa Sy Nak SeMUA AhLI KRMB banGUN...BaGI SokONGan DenGAN KRMB...SuKAreLAwan Baru BaNGUN JanGaN EgO...Baru BergelaR SUKareLAwan...suDAh Angkuh...cuma ada Beberapa ORang Je YanG Mau beLAjar DenGAn SukareLAwan Lama...baguS BeTUL DOranG TU...HOrmAT Pada YanG Tua...BUkan MacaM Ko BeLAcan...

CILI PADI

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

buat rompakkan tahniah..
tapi kita jangan lupa berterima kasih kepada penggerak yang lain dan sukarelawan yang berasal dari parlimen lain.. sekurang2nya ko puji lah juga parlimen lain. nanti diaorang makan hati n habih hati diaorang akan mati haaaaaaahhhhhhhaaaaaaaaaaa



mangga

Anonymous said...

hello One In A Million Teen In Sipitang,
u how are you? I hope you healthy.
I volunteer from parliament Sipitang. for your knowledge, Madam Junaidah already resign its a day before he marrige..
you have problem with her. do you annoyed with her? if dissatisfaction or felt like replacement place Madam Junaidah please met Penggerak Sipitang and diligent self attending at time of meeting held ok "One In A Million Teen In Sipitang" do not know want comment only, but fear want come met us.. ok... don't forget.... taa taa...


ko mangga aku oren

Anonymous said...

TO : OAIMTSIPITANG

JGN LA GUNA BLOG NI UNTUK LUAHKAN KETIDAK PUASAN HATI.BUAT MASA INI, C KAKAK JUN MMG TIDAK LG AKTIF DENGAN KRMS SLPS DIA KAWEN.KAMU MCM NAK C KAKAK JUN BUAT PENGUMUAN D WATERFRONT JA BGTAU DIA RESIGN.BARU KAMU PUAS ATI KAH? C KAKAK JUN BUKAN TAK TAU TAHAP UMUR SEORANG PRESIDEN TU BRAPA.RAMAI ORG TAK PUAS HATI HAL NI.TERUTAMANYA YG SEANGKATAN NGAN C KAKAK JUN DULU.SELEPAS C KAKAK JUN KAWEN KRMS MCM TAK WUJUD.MANA PERGI AHLI2 KRMS YG LAIN? CKP BYK TAK GUNA.PLEASE LA.BUKAN KITA DAPAT ANUGERAH JUGA PETIKAI NI SEMUA.ADA MASALAH DIRECT TO PJBT..TYPE D BLOG ORG MCM NI.SAPA YG TAU?? MENYEBABKAN TMBAH PANAS LG BLOG NI ADALAH!! JGN BURUKKAN KEADAAN YG TIDAK BURUK.

YG BETOL,
LAILA.

Anonymous said...

jANgaN mARah2 LAILA. jEMput2 mARI mASUk KE ruMAh KAMi krmb Ni...sIApa2 pun bOLEH mASUK kaT KRMB BLog NI...Tak JadI MasaLAH...TaPI IngAT...JanGan JadIkan BLOG KRMB ni TeMPaT meDAn PepERangaN KRMS...UndeRSTAnd...kakaka...NaNTI C JamBAtaN menGamUK...dIA BunUH dIRi Tu...kakaka

CILI PADI

Anonymous said...

ciLI pADI kO caKAP jANGAN jaDIKAN bLOG nI teMPAT berPERANG, taPI kO yaNG laNCARKAN perANG deNGAN sY, naMPAKLAH kaN kO niE meMANG tALAM berMUKA 17..huweeek

jamBATAN beauFORT

Anonymous said...

laiLA, daLAM dUNIA nIE saPA yaNG peNGECUT, leMAH, gILA kuaSA dan maHU pOPULAR memANG pATUT keNA krITIK,sY ucaPKAN taHNIAH paDA One In A Million Teen IN SipITANG kerANA berANI berKATA beNAR, jaNGAN taKUT uNTUK menYATAKAN keBENARAN, teRUSKAN meNGKRITIK krMS kerANA peMIMPIN yaNG baIK tiDAK aKAN di TenTANG..

jaMBATAN beauFORT

Anonymous said...

helo laila, how are u and who are u? haw dare u talking about madam jun without any evident. plez la. dont try to back up her. no point ok. i juz mention so that madam jun plez quit from his position as pengerusi krms as soon as possible. we know who madam jun. wow, when speak and talking with u in infornt, everything so sweet but if talking wit anybody without, she mouth very worst like rubbish. And last point of view i want to mention to all members of krms, SHE IS A HEAD OF PESERTA KURSUS PEMIMPIN KELAB RAKAN MUDA at WP Labuan a few months ago to enter and ENJOY in DISKO. wow, fantastic girl. Congratulation. This is krms leader, very power and powerful. MEMALUKAN.

One In A Million Teen In Sipitang

Anonymous said...

AlaMAK Ada SUdaH GenG c JamBatAN ni...KamU TaU Ka One In A Million Teen In Sipitang...siapA TU JamBAtAN...Dia TudUH Sy MenCeTUS PeRAnGAN...SeDAnGKan Dia SeBeLUm Sy MasUK Dia Da BerPeraNG DenGAn C ROmPakaN dan BUdaK BarU BeLAjAR. SaTU LaGI Sy NaK teGUr KO...JanGaN Guna BaHasA OranG Putih...KamI BuKAn NaK BelAjar...Dan JanGAn JadiKan KRMB temPAt KamU mau BerperanG denGAn KRMS...KaLAu Tak Ada ORanG MasUK KRMS Ko beRperanG sendiri DIKRMS...kakaka

Anonymous said...

AlaMAK Ada SUdaH GenG c JamBatAN ni...KamU TaU Ka One In A Million Teen In Sipitang...siapA TU JamBAtAN...Dia TudUH Sy MenCeTUS PeRAnGAN...SeDAnGKan Dia SeBeLUm Sy MasUK Dia Da BerPeraNG DenGAn C ROmPakaN dan BUdaK BarU BeLAjAR. SaTU LaGI Sy NaK teGUr KO...JanGaN Guna BaHasA OranG Putih...KamI BuKAn NaK BelAjar...Dan JanGAn JadiKan KRMB temPAt KamU mau BerperanG denGAn KRMS...KaLAu Tak Ada ORanG MasUK KRMS Ko beRperanG sendiri DIKRMS...kakaka

CILI PADI

Anonymous said...

hahaHAHA...ci CILI paDI iNI taKUT baH ni aDA akAN ramAI laGI yaNG soKONG sY, yaLAH kO kaN tiADA penYOKONG..aLAH biaRLAH baH c One IN A miLLION ckp oraNG putiH, napA ko nDA paNDAi cakAP B.I ka?hahahHAHAHA...bagUS tU OIAM, kO terUSKAN jaK usAHAMU mengKRITIK peMIMPIN krMS yaNG nDA baGUS tU, blOG puN maCAM tONGKANG peCAH jaK..

jamBATAN beauFORT

Anonymous said...

hi!

kepada ahli KRMS mahupun One In A Million Teen In Sipitang mamat omputih yang perasan giler sangat tu...... Please lah.. Kalau korang nak kutuk2 madam KRMS korang kutuk lah d BLOG KRMS sendiri bukan dalam BLOG KRMB. kalau da pandai sangat tu pergi jumpa Penggerak Sipitang cakap dengan Penggerak Sipitang yang kamu mahu Ganti tempat Madam Jun. Kepada semua ahli KRMB tak boleh kah kita bersatu hati untuk jadikan BLOG kita ni yang berbaik bukan untuk bertengkar sahaja..

Anonymous said...

aLa JamBatAn Tak geNter PuN Sy KalaU KO BanYak PenGikUT...Sy SeORanG PUN BoleH Bah...BUkaN SUSah TulIs Je D BlOG Ni ApA KAmU ORanG CakaP...KO FikIRlah One In A Million Teen In Sipitang...AdaKah Manusia YanG Baik MenYuRUh OranG lain BuaT jaHAt seperTI YanG diSaranKAn C JamBAtan terhadAP kamU...Ko FikIRlaH senDirI...

CILI PADI

Anonymous said...

sY tiDAK maKSUDKAN sY raMAI penGIKUT,baGI sY peNGIKUT tiDAK penTING, yaNG penTING iaLAH berANI berkATA menGENAi kebENARAN. sY haRAP kO ciLI pADI nDA paYAHLAH sibUK paSAL krms, biARLAH c OIAMT In siPITANG tu berCAKAP, suKA haTI dIALaH maU cakAP paSAL peMIMPIN diA, biARLAH jaNGAN saJA diA kaCAU penGGERAK bft suDAHLAH..

jamBATAN beauFORT

Anonymous said...

yA tAPi c one tU sIbUk BETul DI bLOG nI...hUJUng2 oRANg LAIn AMbil KESEMpATAN MEMBuRUkaN bloG ni...tU yaNg bIkin mAraH TU...

CILI PADI

Anonymous said...

bagUSLAH cILI paDI kaLU kO seTUJU..

jamBATAN beauFORT

Anonymous said...

ApA PuLa YanG sy SeTujU...Tak PahAM La I...JamBatAn KO P SEranG OranG Luar TU...Ko Kan PinTar BerKata2...ApaLagI Ko TunGGU BanTailah...kalaU KO KalAH Baru Sy Support...kakaka...

CILI PADI

Anonymous said...

suDAH juGAK keNA heNTAM tU penGGERAK saRAWAK saMPAI teLANJANG haBIS oLEH kiTA kaN ciLI pADI..

jamBATAN beauFORT

Anonymous said...

hrp tiada spesis mcm c kerabu manggalah tu lg dlm blog ni..hrp2 la

al-tengok al-tegur SDN BHD