Friday, July 17, 2009

PERLAWANAN PERSAHABATAN BOLA SEPAK KRMB vs SFI


Barisan pemain KRMB FC......


Satu perlawanan persahabatan bola sepak telah diadakan antara pasukan Kelab Rakan Muda Beaufort FC (KRMB) dengan pasukan Sabah Forest Industry (SFI) bertempat di Padang Bola Sepak SFI, Sipitang, Sabah. KRMB yang menurunkan bintang-bintang ternamanya seperti Presiden KRMB, Muhd Junidin Jamlan, Mohd Sharol Saiman, Wira Azwani Japar, Nurul Hardy Japar, Kahar Buntak, Muhd Nurezam Sabiran dan lain-lain telah menunjukkan prestasi yang baik. Keputusan perlawanan telah berpihak kepada SFI dengan kemenangan 5-2 mengatasi KRMB FC. Apapun, perlawanan ini telah meningkatkan prestasi KRMB FC untuk terus mara ke hadapan dalam memperbaiki kelemahan yang ada. Kepada pasukan-pasukan lain yang ingin mengadakan perlawanan persahabatan menentang KRMB FC, sila berhubung dengan Presiden KRMB, Muhd Junidin untuk maklumat dan perbincangan lanjut. Sekian dan terima kasih.


Kecederaan Mohd Sharol menyebabkan KRMB FC pincang...

35 comments:

Anonymous said...

Malaysia vs Manchester United esok..KRMB vs Manchester United bila pula? hakhakahak

Anonymous said...

keadaan padang tidak sempurna menyebabkan kegagalan KRMB memberi saingan - komen kapten pasukan...

Anonymous said...

KRMB lawan KRM Kimanis, KRMB menang bah kan..ekekek..

BELL said...

alamak, aku teda bah, kalu nda bleh aku jd defender ala2 john terry..huahuahuahua...tp nda apa presiden memang hensem score satu bijik...

Anonymous said...

ala presiden malar tatiarap saja...menjaring pun pluksot..kakaka

Anonymous said...

sharul bidaa...mcm oku....

Anonymous said...

takajut bah tu dia time tu..hakhakhak...

Anonymous said...

bah bila mau lawan team KRM Sipitang n KRM Kimanis ni..alalala...kita fight dulu KRM mana yg power d bahagian beaufort ni

Anonymous said...

nada aweks bah yg tingu masa tu, apa nda lamah smgt saja, tu yg presiden tetiarap2 sj tu..cuba ada gadis, keja pjga gol pn dia ambik tu, rajinnn...hahahaa

Anonymous said...

sapa coach KRMB ni?

Anonymous said...

lawa jersi, mcam jersi barcelona pula..hahahaha...

Anonymous said...

uit jersi sponsor tu..jgn men2..lalalala

Anonymous said...

kalau c kahar keeper mungkin ok sedikit, kalu apa2 dia bulih guna kebolehan perutnya tuk save bola...hahaha....

Anonymous said...

apa kalah 5-2? alalala..apa mcm ini o...

Anonymous said...

PERKEMBANGAN SEMASA
KEPUTUSAN PERLAWANANAN PERSAHABATAN MALAYSIA VS MAN UTD:

MALAYSIA 2
Amri Yahya (2 gol)

MANCHESTER UNITED 3
Rooney
Nani
Owen

Anonymous said...

amri yahya score 2 ka? macam nda pecaya aku..kalu c joe lagi yg score masa lwn man utd ni, lagi aku nda pcaya..hahaha

Anonymous said...

manchester saja ja bah tu kasi chance, klu blasah msia smpi 10-0 nti msia nda jemput lagi..kahkahkah..tp ayam jgk eh man utd main td...

Anonymous said...

uiii..
hebat bah krmb ni ada team bola suda..
wahh..krim salam presiden ah..
hekheheka..

jerawat batu
putatan

Anonymous said...

kepada pnyukung MU, malu eh lawan malaysia pn menang tipis, p[astu bucur lagi tu 2 gol...alalal...malu aku..MALU BESAR...

Anonymous said...

pasukan KRMB ni perlu tambah lagi pemain..baru kuat...

Kelab Rakan Muda Beaufort said...

joe nanti ko bg profile nama2 pemain n coach, aku mau bt satu segmen khas mengenai team bola kita ni

ok..As Soon As Possible Ok

Anonymous said...

bida jugak c joe tu..lalalala

Anonymous said...

berani kta lawan badminton lah..

Anonymous said...

M - MAINAN
A - ANDA
N - NADA C
C - CRISTIANO RONALDO
H - HANCORRRRRRRR
E - EH
S - SERANGAN
T - TUMPUL
E - ENTAH LAH
R - RUSAAAAKKKKKKK

U - UNTUK ITU
N - NAK BERLAGAK
I - INGAT SIKIT
T - TEAM MALAYSIA PUN
E - ENTAH LAH..BUCUR 2 KALI
D - DUSHHHHHHH.............

Anonymous said...

salah bah tue..ni betul


M - Manuk
A - Ayam
N - Ni semua untuk MU

U - Unta
T - tertidur bah tinguk
D - da dommmbbb la kamu kana kutuk

Anonymous said...

hahahahhahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahhahaha...mcm2

Anonymous said...

alamak MU kena kutuk pulakk..hahaha

Anonymous said...

LiverFOOL pun ayam bah.lawan thailand pun seri jak..huhu..malu saya ow...

Anonymous said...

peHATIan,
kePADA peMINAt MANU-K & liverFOOOL, tEAm kAMu seASon nE AYAMAS laGi MANUKMAS..HahaHAHAhaha... paDaN MuKa..

cheLSeA juARA............

Anonymous said...

chelsea...
chelsea...
chelsea...
JUARA......................

Anonymous said...

hoooi apa ktuk2 MU oww..chelsea pn manuk bah..ekkekekke

Anonymous said...

nasib kamu lahhhh..lalalaala

Anonymous said...

chelsea..chelsea..hahahahhaha...yeay..sapot chelsea....

MU ayam...hhahhaahh...

Anonymous said...

manu memang MANUK...tida pyh ckp apa,sbb mmg kamu MANUK..hahah

Anonymous said...

korang ckp la apa yg pntg KRMB FC tatap manjadi pojaan hati kuu...