Friday, June 26, 2009

BLOG SUKARELAWAN BAHAGIAN BEAUFORT


"Bersatu Teguh, Bercerai Roboh"


Sukacita dimaklumkan bahawa satu laman blog khas untuk Sukarelawan Bahagian Beaufort telahpun diwujudkan sebagai menghargai jasa dan pengorbanan semua sukarelawan yang selama ini telah menyumbang bakti untuk menjayakan setiap program yang dianjurkan samada oleh Jabatan Belia & Sukan mahupun Kelab-Kelab Rakan Muda dan Persatuan Belia.

Selain itu, blog ini juga akan dijadikan sebagai komuniti maya antara setiap sukarelawan dan masyarakat bagi bertukar-tukar pandangan serta pengalaman. Perkembangan semasa para sukarelawan juga akan sentiasa diikuti bagi mengukuhkan ikatan silaturrahim sesama sukarelawan.

Semoga laman blog terbaru ini mendapat sokongan daripada semua untuk kebaikkan bersama. Sekian dan terima kasih.


Laman blog sukarelawan Bahagian Beaufort :


Layarilah setiap masa, Aramaiti....


8 comments:

Anonymous said...

waaa menareq..waaa ada pkembangn positif..

bagus2..truskan usaha korang ok...

Anonymous said...

congrats sukarelawan beaufort, korang dah ader blog sendiri..perkembangan yg menarik utk di ikuti...

wani

Anonymous said...

saya cadangkan buka pendaftaran untuk mana-mana yg berminat menjadi sukarelawan..amacam? ok kah?

BudakBaruBelajar

Anonymous said...

bah berkunjunglah ke bloh sukarelawan tue...msh under construction lagi dia bilang tp saya nampak ok sdh tu

Anonymous said...

sy mcdgkn krmb wujudkn sayap sukarelawan krmb utk mjamin krmb sntiasa ada team sukarela sendiri..mcm? jdikan sukarelawan ni sayap kanan krmb..wa rasa bgus mcm gtu bah..mr presiden n cik penggerak mungkin bleh bg respon cdgn sy ni

syed company sdn bhd

Anonymous said...

btol ka ada iklan jawatan kosong penggerak kecergasan? mcm mengarut jak tu bah..

nak thu

Anonymous said...

sia tinguk krmb ni macam berita harian, dorang kasi buat blog sukarelawan pastu mcm bersaing pula.ekeke..berita harain kasi buat itu harian metro, last2 bsaing bah...

Anonymous said...

ada 2 jwtn utk iklan penggerak kecergasan..skop keja dia akn jaga gym rakyat n mgkn bertindak sbg instruktur skali..
aku bg cadangan bg kwn2 y ada basic psl gym, pnah ikut kursus instruktur gym anjuran jabatan belia dan sukan o ada at least diploma sains sukan aku rs sesuai mohon..jd try ja cntact ngan pejabat belia dan sukan berhampiran untuk maklumat yang lebih lanjut....bkn mengarut 2..klu ndasilap scale gaji sm ngan scale penggerak RM..y 2 tpt aku keja la,klu sbh nda tau pl...

-little information-