Tuesday, December 16, 2008

SELAMAT HARI KRISMAS & TAHUN BARU 2009


Good Bye 2008, Hai 2009

1. Kepada Semua AJK & Ahli Kelab diucapkan Selamat Menyambut Tahun Baru 2009 akan akan menjelang tidak lama lagi. Kepada para sahabat kelab yang beragama Kristian, kami mengucapkan Selamat Hari Natal. So, amacam ada plan lagi mau buat konvoi raya krismas? Hehehe..Kalu U All nak tahu kenalah tanya Mr President..

2. Tahniah diucapkan jUga kepada pihak pengurusan kelab kerana sehingga hari ini, keahlian kelab sudah semakin bertambah dan sekarang hampir mencapai angka 700 orang ahli secara keseluruhannya. Apapun jumlah ini merupakan jumlah yang jauh meninggalkan keahlian kelab rakan muda lain di negeri ini... Diharapkan jawatan Ketua Unit Sukarelawan dapat diisi dengan segera bagi melancarkan pergerakan untuk merekrut ahli baru.

3. Kepada barisan AJK, jangan mudah berpuas hati dan jangan lalai dalam menunaikan tanggungjawab yang diberikan walaupun tanpa kehadiran Penyelaras Kelab (Penggerak Rakan Muda) yang masih kosong, diharapkan AJK dapat menjana kelab untuk mampu berdiri sendiri dan belajar berdikari demi kesinambungan kejayaan berterusan.

No comments: